Sâmbătă,
04.02.2023
Ninsori Usoare
Acum
0°C

Cod galben de ploi și ninsori în sudul județul Sibiu

Cod galben de ploi și ninsori în sudul județul Sibiu

Sudul județului Sibiu, în special zona montană, intră în această seară sub incidența unei atenționări meteorologice de tip cod galben.

Fenomene vizate se referă la ploi însemnate cantitativ, intensificări ale vântului, ninsori viscolite în zona înaltă de munte.

”În intervalul menționat aria ploilor se va extinde în regiunile vestice, nord-vestice și parțial în cele centrale, iar vântul va avea temporar intensificări cu rafale de până la 55...65 km/h. Cantitățile de apă vor depăși local 20...25 l/mp și izolat 30...35 l/mp în Maramureș, cea mai mare parte a Crișanei și a Carpaților Meridionali, în nordul Carpaților Orientali și în Munții Apuseni. În zona montană înaltă va ninge, iar vântul va avea intensificări cu rafale ce vor depăși 80...90 km/h, viscolind ninsoarea și determinând scăderea vizibilității”, au transmis specialiștii Centrului Meteorologic Transilvania Sud Sibiu.
Codul galben este valabil începând cu ora 18:00 până mâine, 16 decembrie, ora 14:00.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus