Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Standurile pentru comercianții din Piața Mică vor fi cumpărate din București

Standurile pentru comercianții din Piața Mică vor fi cumpărate din București

Tradeco Natural SRL este firma care a câștigat contractul pentru furnizarea tarabelor din spatele cărora, din primăvara anului viitor, vânzătorii de suveniruri vor aștepta turiștii.

Contractul pentru furnizarea celor 20 de standuri a fost atribuit firmei bucureștene în urma unei proceduri la care a fost singura participantă. Valoarea contractului este de 99.990 de lei, fără TVA, față de 100.840 de lei, cât a alocat Primăria Sibiu.

Aceste tarabe, care urmează a fi amplasate pe platoul din fața Casei Artelor din Piața Mică, vor avea câte patru metri pătrați fiecare și vor fi construite din lemn. Acoperișul și partea din spate a acestor standuri vor fi acoperite cu o pânză crem rezistentă la apă, la vânt și la radiațiile ultraviolete. „Întregul stand va fi conceput astfel încât să nu existe posibilitatea de incidente cauzate de condițiile meteorologice nefavorabile, respectiv vânt, ploaie și zăpadă, acestea putând fi cuplate între ele în cazul în care se va considera necesar, distanțate la 30 de cm între standuri”, se arată în fișa de descriere a standurilor, anexată proiectului de hotărâre adoptat de Consiliul local Sibiu în acest sens.

În interiorul fiecărui astfel de stand va fi amplasată câte o masă de fier, astfel construită încât să poată fi folosită și ca spațiu de depozitare.

Standurile urmează a fi scoase la licitație de administrația locală, prețul de pornire fiind de 1.460 de lei pe an.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Zero

Acum 6 ani

Normal, dă la noi dă la bucale, că-i mai cu șmen mânca-ț-aș
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus