Marţi,
29.11.2022
Cer Senin
Acum
-3°C

Iris, o olimpică din Miercurea, la emisiunea lui Ianțu de Crăciun

Iris, o olimpică din Miercurea, la emisiunea lui Ianțu de Crăciun

Virgil Ianţu a pregătit ediţii speciale la TVR 2. Pe 25 decembrie, de la ora 20.00, în platou vor fi prezenți copii excepţionali. Printre ei se află și o fată de 12 ani, din Miercurea Sibiului.

Vedetele televiziunii publice vin și ele, a doua zi, să-şi testeze cunoştinţele de cultură generală. Sumele câştigate vor fi donate unei tinere care a reuşit, dintr-un scaun rulant, să sfideze obstacolele vieţii, se arată într-un comunicat al TVR.

Cei șase elevi de nota 10 care vor încerca să demonstreze că, uneori, copiii sunt mai citiți decât adulții, sunt Tudor Alexia Iris (12 ani, Miercurea Sibiului, Jud. Sibiu), Belciu Carla Maria (12 ani, Alba Iulia), Tironeac Matei (12 ani, Câmpulung Moldovenesc, jud. Suceava), Maya-Maria Holca (11 ani, din Râmnicu Valcea), Coman Ariana Georgiana (12 ani, Fălticeni) şi Costache Mihai (11 ani, Iaşi). Toți au venit curajoşi la filmări şi gata să răspundă întrebărilor lui Virgil Ianţu. Copiii vor concura în echipă, câte doi la un pupitru. Premiile ediţiei speciale sunt atractive şi, pentru că Moş Crăciun vine pe 25 decembrie, fiecare concurent va primi un voucher în valoare de 500 euro, un aparat foto, dulciuri, dar şi albume de la Editura Litera. Doi dintre participanţi, adică cea mai bună echipă, vor fi recompensaţi şi cu câte o tabletă.

Alexia Iris Tudor este elevă în clasa a V-a la Liceul Tehnologic "Ilie Macelariu" din Miercurea Sibiului. Anul acesta, a obținut premiul al II-lea la secțiunea test tic a Concursului Național de Utilizarea Calculatorului și premiul al III-lea la faza județeană a Concursului Național de geografie Terra.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus