Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Ghișeele pentru plata taxelor și impozitelor locale sunt deschise până în 29 decembrie

Ghișeele pentru plata taxelor și impozitelor locale sunt deschise până în 29 decembrie

Potrivit unui comunicat al Primăriei Sibiu, pentru a permite încheierea contabilă a anului fiscal și având în vedere programul Trezoreriei Sibiu, taxele și impozitele locale se mai pot plăti în aceste ultime zile ale anului după un program special:

La ghișeele Direcției Fiscale Sibiu din sediul Primăriei Sibiu din Piața Mare și cel de pe bdul Victoriei, nr. 1-3 - în zilele de 27 și 28 decembrie între orele 8 și 15.15, iar în data de 29 decembrie doar la ghișeele sediului din Piața Mare, în intervalul orar 8-9.30

La ghișeele poștale: în zilele de 27 și 28 decembrie, conform programului de funcționare al acestor oficii

Online, pe platforma de e-administrație de pe www.sibiu.ro – până în data de 28 decembrie, ora 16

Pe www.ghiseul.ro - taxele și impozitele locale se vor putea plăti în întreaga perioada

Ghișeele Direcției Fiscale, cele ale oficiilor poștale și platforma electronică vor fi din nou disponibile pentru plăți din 3 ianuarie 2018, dar doar pentru plata de amenzi, a taxelor pentru certificate de urbanism și autorizații de construcție și a altor taxe fără debit.

Taxele și impozitele locale pe clădiri, terenuri, autovehicule precum și taxa de salubrizare se vor putea plăti începând de luni, 8 ianuarie. Acestea se pot plăti:

- platforma de e-administrație de pe site-ul www.sibiu.ro - prin automatele de plată BRD, cu codurile de bare înscrise pe deciziile de impunere - prin virament bancar de la orice bancă, în contul Municipiului Sibiu înscris pe deciziile de impunere - la ghișeele Direcției Fiscale din cele două sedii ale Primăriei Sibiu situate în Piața Mare și respectiv pe b-dul Victoriei nr. 1-3 - la ghișeele oficiilor poștale din municipiul Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Gheorghe

Acum 6 ani

Si din taxe si impozite locale a trebuit să clipească o bancă cu capital străin comision că cele cu capital integral romanesc nu servesc autoritățile locale , BT sau CEC,
Raspunde

Wtf

Acum 6 ani

Madam Fodor de ce nu se mai poate plati pri PayPoint ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus