Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Un sibian a fost prins de polițiștii din Bistrița cu un permis de conducere fals

Un sibian a fost prins de polițiștii din Bistrița cu un permis de conducere fals

Un bărbat, în vârstă de  33 ani, din judeţul Sibiu s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

În 26 decembrie, în cadrul unor acţiuni preventive şi de monitorizare a traficului rutier, pe DN 17 C, în localitatea Rebrişoara, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Năsăud au oprit pentru control, un bărbat, de 33 ani, din Copşa Mică, judeţul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Bistrița Năsăud, remis Agerpres.

Acesta a prezentat documentele solicitate de către poliţişti, inclusiv permisul de conducere. De asemenea, a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul în cauză nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, anterior acesta prezentând un document fals.

De asemenea, a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

A fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus