Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Primul meci al CSU Sibiu din 2018 se joacă acasă

Primul meci al CSU Sibiu din 2018 se joacă acasă

Jucătorii BC CSU Sibiu revin pe mâine pe terenul Sălii Transilvania și joacă primul meci din noul an în compania celor de la CSM CSU Oradea. Partida este programată să înceapă la orele 18:00 și va fi trasmisă LIVE pe DigiSport 4.

După ce a încheiat pe podium turul Ligii Naționale, cu un bilanț de 8 victorii și 3 înfrângeri, BC CSU Sibiu primește mâine vizita celor de la CSM CSU Oradea.

„La Mulți Ani și un An Nou Fericit, tuturor suporterilor noștri! Începem returul cu un meci greu, cu Oradea, o echipă foarte bună, chiar dacă, în ultima vreme, are ceva probleme de efectiv. Ne așteaptă, cu siguranță un meci extrem de greu. La Oradea am câștigat la un punct, în ultimele secunde și sper să fim suficient de puternici să încercăm o nouă victorie cu ei. Sper ca spectatorii să umple sala și să facă o atmosferă bună pentru că ne vor putea ajuta și ei vor face diferența. Băieții sunt sănătoși, nerăbdători să înceapă din nou meciurile, pentru că noi am avut o perioadă mai lungă fără jocuri. Sper să intrăm bine în ritm și să facem un joc plăcut ochiului, dar și eficient”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul BC CSU Sibiu.

Biletele se pot achiziționa online de pe www.csusibiu.ro și www.kompostor.ro până miercuri seara, urmând ca cele care vor rămâne disponibile să fie puse în vânzare în ziua meciului, la Sala Transilvania, înainte cu o oră de startul partidei.

După partida de pe teren propriu, BC CSU Sibiu se deplasează la CSM Steaua Eximbank București, acolo unde va juca luni, 8 ianurie 2017, de la ora 20:00.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus