Vineri,
02.12.2022
Parțial Noros
Acum
2°C

Vremea se răcește. Temperaturile scad cu 10 grade C

Vremea se răcește. Temperaturile scad cu 10 grade C

Deși suntem în ianuarie, temperaturile seamănă mai mult cu cele din luna martie. Ieri, de exemplu, la Sibiu, au fost cu 10 grade mai mult decât normalul termic al acestei perioade din an. Însă, lucrurile nu vor rămâne așa.

Meteorologii anunță o răcire a vremii în următoarele zile. „Doar două zile vom mai avea temperaturi așa ridicate. De joi, vremea se va apropia de normal. Vom avea o maximă de zero grade, pe timpul zilei și o minimă de -5 grade, pe timpul nopții”, spune meteorologul de serviciu al Centrului Meteorologic Transilvania Sud. Pe lângă răcirea vremii, se anunță și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.

Cu toate că temperaturile sunt cu aproximativ 10 grade peste normalul termic al perioadei, meteorologul spune că „au fost temperaturi și de 17 grade în luna ianuarie, în urmă cu doar câțiva ani”.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Tag-uri:

Vizualizari: 2188

Comentarii

1 comentarii

Matyas Andrei

Acum 4 ani

foarte bine nu dan drumul la gaz!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus