Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Premierul Tudose: Cred că pentru unii infractori şi pedeapsa cu moartea e puţin

Premierul Tudose: Cred că pentru unii infractori şi pedeapsa cu moartea e puţin

Premierul Mihai Tudose a afirmat miercuri, la Antena 3, că pentru anumite infracţiuni şi pedeapsa cu moartea "este puţin".

"O să fiu mai non-european (...) şi probabil că o să mă coste foarte mult ceea ce vă spun acum, dar îmi asum. Eu cred că şi pedeapsa cu moartea pentru anumite infracţiuni este puţin - pentru cine nenoroceşte un copil, pentru cine ia o viaţă, că îi vezi zâmbind. Şi mai e ceva, tragedia mare este când îl vezi că este recidivist, că a mai comis-o o dată şi l-au prins şi l-au trimis la puşcărie şi după trei ani a făcut-o iar. Este inacceptabil aşa ceva, inacceptabil! (...) Hai măcar să stabilim că pentru lucruri de genul ăsta, închisoarea pe viaţă e partea cea mai dulce", a declarat Tudose, citat de Agerpres.

Şeful Executivului a precizat că ştie că politica mondială este să nu se mai facă injecţii letale.

"Nu înţeleg de ce trebuie să plătim noi, contribuabilii... Dar, repet, ştiu că o să mă coste foarte mult chestia asta, că politica mondială e să nu mai facem injecţii letale. Dar nici să închidem ochii la nişte monştri şi să fim umani. (...) Nu poate să fie om unul care face aşa ceva. Bătrâni călcaţi în picioare şi omorâţi pentru zece lei din pensie, copii abuzaţi în lift. Dumnezeule mare! (...) Hai să fim umani cu cei care sunt oameni", a spus Tudose.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

Un sibian mandru

Acum 6 ani

Domnule Tudose, ar trebui sa va uniti fortele cu Ciolos, Chichirau, Barna, Liiceanu si altii care vor binele tarii si sa ii dam impreuna jos de la putere pe cei ce au beneficiat de votul popular stramb! Poate vom intelege vreodata ca democratia nu inseamna sa votezi ce vrei, ci ce trebuie pentru binele tarii!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

bai sibian fraier de mandru ce esti

Acum 6 ani

Atat de mandru esti, de puti de mandrie ...dar si de prostie. In mintea ta inecata in tuica de pufoaica, atunci cand o majoritate voteaza intr-un fel, diferit de felul in care ai votat tu, e vot stramb, da? Tipic tie, sibian imbacsit in mandrie dar si in imensa #prostie!!!!!! Si acum hai treci la vomitat tu si cei ca tine.... PS. Da, pedeapsa cu moartea ar fi solutia logica pentru degenerati ca acesta, desi poate e prea putin si poate ar trebui sa fie chinuit o viata intreaga pentru a plati pentru faptele lui.
Raspunde

#Ajunge cu pesede

Acum 6 ani

D-le Tudose, cei mai multi sunt oameni bolnavi care actioneaza asa, dvs. spuneti ca moartea e prea putin, poate ca asa e. Dar pentru cei care sunt perfect sanatosi si prin actiunile lor corupte comndamna la moarte mii de copii si adulti in spitale infecte si distrug viitorul gneratilor ce vin prin bataia de joc fata de invatamant, ce spuneti? Ei ce merita? Stiti despre ce vorbesc, despre cei ca dvs.si cei pe care ii patronati impreuna cu borfasi de coalitie!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Veronica Vingarzan

Acum 6 ani

Domnule Tudose, Sibiul va sustine! Constiinta curata de romani iubitori de tara si glie ne obliga sa votam si sa credem in PSD, singurul partid care ne apara de strainii care ne fura tara! Strigatul stramosilor se indreapta spre PSD! Numai PSD este raza noastra de speranta!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus