Vineri,
02.12.2022
Ceata
Acum
2°C

Ce facem în weekend?

Ce facem în weekend?

Al doilea weekend al lunii ianuarie nu aduce foarte multe modalități de petrecere a timpului liber. Asta dacă nu obișnuiți să mergeți la teatru și nici o „escapadă” la Păltiniș, la pârtie nu vă surâde.

Vineri, 12 ianuarie

De la ora 19:00, la Teatrul Național „Radu Stanca” se va prezenta spectatorilor „De veghe la Taj Mahal” de Rajiv Joseph. Prețul unui bilet este de 20 de lei și se acordă o reducere de 5 lei pentru elevi, studenți și profesori.

Sâmbătă, 13 ianuarie

După o pauză de câteva săptămâni, atelierele de creat povești de la Teatrul Gong revin în atenția celor mici. Astfel, astăzi, de la ora 10:00 și de la 12:00, Diana Ribana îi așteaptă pe cei mici să-și lase imaginația să zboare și să-și pună mâinile la treabă. Tot acolo, de la ora 18:00, copiii sunt invitați să pătrundă în fascinanta călătorie a lui Dorothy spre Vrăjitorul din Oz.

Foto: Cătălina Drăghici Foto: Cătălina Drăghici

La orele serii, mai exact de la 19:00, sibienii și nu numai pot lua parte la „Viața lui Bess”, spectacol prezentat pe scena Teatrului Național „Radu Stanca”. De la 19:15, echipa de baschet a Sibiului, CSU Sibiu va întâlni echipa BC Timișoara. Meciul se va juca la Sala Transilvania.

csu sibiu oradea-2

Duminică, 14 ianuarie

Micuții care nu reușit să vadă spectacolul „Vrăjitorul din Oz” sau pur și simplu vor să îl mai revadă o dată, o pot face de la ora 11:00, la Teatrul Gong. Tot la capitolul teatru, dar de data aceasta pentru adulți, sa va prezenta „Emigranții”. Spectacolul va avea loc de la ora 20:00, în Studioul Cavas din incinta Facultății de Litere și Arte.

The Commuter, Insidious: The Last Key și Ferdinand sunt numai trei dintre filmele care vor rula în acest weekend la Cinema Arta din Sibiu. Programul complet poate fi consultat aici.  Amatorii sportului de iarnă, pot schia la Păltiniș și patina la Cisnădie.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus