Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Meci spectaculos cu Timișoara, aduce pentru CSU victoria cu numărul zece | Foto

Meci spectaculos cu Timișoara, aduce pentru CSU victoria cu numărul zece | Foto

CSU Sibiu a făcut o figură frumoasă în această seară, în meciul cu BC SCM Timișoara, oferindu-le suporterilor sibieni victoria cu numărul zece din acest sezon competițional. 

Un meci dificil, chiar agresiv pe alocuri, partida dintre sibieni și timișoreni a ținut o sală întreagă în picioare până în ultima secundă. După nenumărate faulturi din ambele părți, Bogdan Popescu scos din teren după a cincea greșeală personală și câteva altercații între jucătorii celor două echipe, atmosfera din Sala Transilvania s-a destins în ultimul minut, atunci când victoria galben-albaștrilor era deja evidentă.

Sibiul și-a adjudecat cea de-a zecea victorie din acest sezon, după una din cele mai tensionate partide din ultima perioadă. Meciul împotriva celor de la BC SCM Timișoara s-a încheiat la scorul 81-73 pentru sibieni.

„O victorie pe care ne-am dorit-o extrem de mult și cred că s-a și văzut pe teren. Am jucat cu determinare, a fost multă tensiune până la pauză, nici nouă nici lor nu ne-a ieșit jocul, era o bătălie pentru podium. Cine câștiga meciul acesta rămânea sau urca pe podium chiar mai sus. O victorie care oarecum e normală consider eu, pentru că și în tur am jucat bine până în momentul nefericit pe care l-am avut cu jucătorii, iar astăzi mă așteptam să se mobilizeze extra ca să demonstreze că suntem altfel. Au demonstrat, au luptat, au învins și îi felicit”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul CSU Sibiu, la finalul partidei.

MVP al CSU Sibiu a fost în această seară Monyea Pratt. Sportivul de 33 de ani a reușit să încheie meciul în triple double - 14pc, 12 recuperări și 10 pase decisive. La cel mai mare număr de puncte marcate s-a remarcat din nou Tyler Laser, cu 18 puncte, fiind urmat îndeaproape de Lawrence Kinnard cu 17 puncte.

csu timisoara #10-4 csu timisoara #10-5 csu timisoara #10-6 csu timisoara #10-9 csu timisoara #10-10 csu timisoara #10-11 csu timisoara #10-12 csu timisoara #10-13 csu timisoara #10-16 csu timisoara #10-17 csu timisoara #10-18 csu timisoara #10-1 csu timisoara #10-3

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus