Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
15°C

Protest cu cărți în fața sediului PSD

Protest cu cărți în fața sediului PSD

Cu un banner pe care scria ”Respingeți legile Justiției” în față, câteva de sibieni s-au reunit din nou în Zona liberă de corupție, după cum a fost denumit spațiul din fața sediului PSD Sibiu, zonă în care se desfășoară – în fiecare zi – câte un protest #vavedemdinSibiu.

La prânzul zilei de sâmbătă, 13 ianuarie, cele câteva zeci de protestatari au adus cu ei cărți ale căror titluri reprezintă mesaje către actualul putere politică. ”De ce este România altfel”, ”Arta magică a durutului în cot”, ”Și eu am trăit în comunism” sau chiar ”Bătălia pentru viitor” scrisă de fostul președinte al PSD, Adrian Năstase, s-au numărat printre titlurile aduse de oamenii care, timp de aproximativ 15 minute, au stat în tăcere în fața sediului de partid.

O parte din cei prezenți au purtat și biletele de tren către București, unde vor să ajungă pe 20 ianuarie pentru a participa la un anunțat protest împotriva modificării legilor Justiției. De altfel, reprezentanții comunității #vavedemdinSibiu îndeamnă sibienii să meargă în număr cât mai mare în Capitală. ”No, hai! În 20 ianuarie, toate drumurile duc la București! O parte din comunitatea Vă vedem din Sibiu urcă în tren și se alătură protestului masiv din București. Acum e momentul să acționăm, când legile Justiției ajung la Curtea Constituțională și la Președinte, și când se încheie vacanța parlamentară. Vor veni oameni din toată România, așadar vă încurajăm să veniți cât mai mulți”, se arată într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook #vavedemdinSibiu.

Deplasarea se va face cu trenul de sâmbătă, 20 ianuarie, a cărui plecare din Sibiu este programată pentru ora 06:43 (12:05 sosire în Gara de Nord), întoarcerea urmând a fi programată de fiecare în parte, după cum dorește. ”Protestele Vă vedem din Sibiu au rezistat peste o lună în stradă, în Zona liberă de corupție Sibiu. E momentul acum să ne adunăm forțele și să protestăm la km 0 din România! Hai și tu!”, mai îndeamnă protestatarii din Sibiu.

Sursa foto: Facebook #vavedemdinSibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

Dracu

Acum 6 ani

Cea mai cretina forma de protest inventata vreodata. Sa aveti o carte la voi timpul. In cazul in care va jefuieste cineva in plina strada sa aveti ce citi in fata hotului.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Dracu

Acum 6 ani

Ca sa nu mai zic ca faceti mai mult rau decat bine cu tipul asta de protest. Le aratati ca indiferent de circumstante nu se va intampla nimic rau pentru ei.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

...

Acum 6 ani

Halal protest! nu va dati seama ca va agitati degeaba?! oare de ce continuati o actiune care nu va avea nicio finalitate???
Raspunde

yoy

Acum 6 ani

voi astia care sunteti gica contra aveti initiativa mai buna? cumva cititul dauneaza grav prostiei si va e frica de carti? cartile te fac neprost https://www.youtube.com/watch?v=s1eUO6u3RN4
Raspunde

yoy

Acum 6 ani

voi astia, postacii, asa obositi sunteti? nu se mai plateste bine sau v-a murit inspiratia?
Raspunde

L

Acum 6 ani

Rezistenta prin Cultura/Tacere - bai fraierilor comunistii nu stiu decat de par si picioare in cur. Incultii nu dau doi bani pe cultura voastra....
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Nely

Acum 6 ani

Cultura voastra e tacuta, adica lipseste cu desavarsire. daca tot ati pus copita pe carti, deschideti-le!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus