Luni,
21.06.2021
Ploi Moderate
Acum
17°C

TSD Sibiu se delimitează de președintele Gabriel Petrea: Nu ne-a consultat!

TSD Sibiu se delimitează de președintele Gabriel Petrea: Nu ne-a consultat!

Președinta TSD Sibiu, Andreea Mustață, a semnat un comunicat de presă prin care se delimitează de declarațiile liderului național al tinerilor social-democrați Gabriel Petrea. ”Noi, TSD Sibiu, ne delimităm categoric de afirmaţiile făcute de Gabriel Petrea, Preşedinte TSD Naţional. Precizăm că aceste declaraţii au fost făcute fără consultarea organizaţiei noastre. Avem la nivel naţional un preşedinte ales democratic, de către toţi membri, conform statutului, în persoana domnului Liviu Dragnea. (...) Să nu uităm faptul că acest vot masiv, fără precedent, de aproape 50%, a fost obţinut sub conducerea Preşedintelui Liviu Dragnea”, susține Mustață în comunicat.

Preşedintele TSD, Gabriel Petrea, a afirmat într-un document publicat duminică pe site-ul organizaţiei că doreşte o definire mult mai clară a relaţiei dintre conducerea partidului şi Guvernul social-democrat. ”Numirile în funcţii publice trebuie făcute cu responsabilitate, ţinând cont nu doar de loialitate, de prietenie, ci şi de competenţă. Atunci când greşim, trebuie să acţionăm rapid şi să facem schimbările care se impun. Un mecanism transparent de promovare şi de gestionare a resursei umane trebuie să devină realitate - nu se mai poate sări peste rând, nu se mai poate promova atât timp cât competenţa administrativă şi politică nu au fost probate. Numirile în funcţiile publice nu mai pot fi surprize pregătite de lideri pentru că, aşa cum am văzut, lipsa de autonomie a celor cărora le încredinţăm funcţii publice generează crize”, a scris Petrea.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

M

Acum 3 ani

Libertate de expresie in PSD......nope. .....daca iți exprimi părerea ești un fel de proscris,in acest grup infracțional organizat de lingăi
Raspunde

zzz

Acum 3 ani

Chiar si pres. interimar Trif are catelusul lui. Javrele se formeaza din tinerete...
Raspunde

Mihai

Acum 3 ani

Eu sunt membru tsd sibiu si nimeni nu m-a consultat in cadrul tsd sibu. Eu sunt de acord cu Gabi Petrea. Doamna asta cine se crede!?!?
Raspunde

ciuma rosie

Acum 3 ani

Nu pot sa cred ca esti tanar, ai libertatea de a te informa, surse necenzurate, ai libertatea de a circula in lume, etc... si tu, tanar, alegi PSD???? Ce este in mintea ta? O carte de istorie nu ai gasit la indemana?
Raspunde

Ion de la raion

Acum 3 ani

Doamna Mustață, comunicatul d-voastră e de toată jena. Dacă nu va convine in democrație, Corea de Nord este o alternativă.
Raspunde

Eminescu

Acum 3 ani

Nu va mai crede nimeni. Pe 20 oricum plecați acasă.
Raspunde

ramona

Acum 3 ani

Sunteti de toaata jena Dna Mustata, nu aveam pretentii mari de la tine dar cu asta mi-ai demonstrat inca o data ce inseamna PSD= MULTIMEA VIDA
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus