Duminică,
27.11.2022
Innorat
Acum
2°C

Sibienii schiază cu reducere, la Arena Platoș. Miercurea, la nocturnă

Sibienii schiază cu reducere, la Arena Platoș. Miercurea, la nocturnă

În fiecare miercuri din extrasezonul de schi de la Arena Platoș Păltiniș, sibienii vor avea reducere la nocturnă. Și asta pentru că reprezentanții pârtiei vor să-i încurajeze pe toți locuitorii județului Sibiu să vină după job câteva ore la schi. Cu aproximație, prețul la skipass se reduce cu zece lei pentru copii, studenți și adulți.

Mâine, 17 ianuarie este prima miercuri din extrasezon de când se aplică această ofertă. Extrasezonul se desfășoară între 15 ianuarie - 2 februarie și 12 februarie - 11 martie.

„Prin această promoție vrem să încurajăm sibienii să vină la ski. Și acum sunt mulți care după serviciu, își iau costumul și schiurile și vin pe pârtie. E ceva cool”, spune Ioana Dragomir, manager Arena Platoș Păltiniș.

Regula se aplică tuturor celor care locuiesc în județul Sibiu, iar pentru a beneficia de reducere trebuie să prezinte la casierie buletinul. Prețul se va reduce cu aproximativ 10 lei, astfel că adulții vor plăti 48 de lei în loc de 58, în vreme ce elevii și studenții vor plăti 38 de lei, în loc de 48. Și copiii primesc o reducere de 10 lei, achiziționând astfel skipass-ul pentru nocturnă la 28 de lei.

„În fiecare miercuri, după job, pune schiurile în mașină și hai pe pârtie, la Arena Platos Paltinis. Dacă ești sibian și te prezinți cu buletinul la casierie, Arena Platoș îți schimbă #categoria de vârstă și îți oferă preturi promotionale la nocturnele de miercuri”, se arată și pe pagina de Facebook Arena Platoș Păltiniș.

Foto: Facebook Arena Platoș Păltiniș

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

3 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Ileana Vulvescu

Acum 4 ani

Sibienii ne permitem preturile mari din oras si cele de la Platos! Este firesc ca in cel mai dezvoltat oras din tara sa fie preturi mari! Nu avem nevoie de reduceri! La Sibiu se traieste BINE si o ducem BINE! Cine nu isi permite sa plece, nu avem nevoie de saraci!
Raspunde

un om

Acum 4 ani

Partia arata execrabil. Ce esta la Arena Platos, poate fi numit, cel mult: derdelus. Oricat de indulgent ai fi, chestia de la Arena Platos n-o poti numi "partie de ski". Proprietarul, la un pahar de vin, se lauda, mai in gluma mai in serios, ca are cea mai scurta "chestie" din lume...n-o putea numi P..a si nici partie
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Cristian Bungarzan

Acum 4 ani

Sa ne spuneti cand se fac reduceri la kon tiki si la mici la nea gigi, ca noi sibienii adevarati numai de acolo mancam!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus