Miercuri,
29.11.2023
Light Intensity Drizzle
Acum
2°C

Copiii, invitați la teatru în limba germană și la primul atelier de creație în aceeași limbă

Copiii, invitați la teatru în limba germană și la primul atelier de creație în aceeași limbă

După o bine meritată pauză, Teatrul Gong își redeschide porțile pentru cei mici. Astfel, joi, 25 ianuarie, de la ora 18:30, va avea loc spectacolul în limba germană „Sarea-n bucate/ Honig, Zucker und Salz”. De asemenea, copiii pot participa miercuri, 31 ianuarie, de la ora 18:00, la primul atelier de creație în limba germană din acest an: „Schatzkästchen, Salzkästchen/ Cutiuța cu comori, cutiuța cu sare”.

„E deja o tradiție ca ultima joi din fiecare lună să fie rezervată spectacolelor în limba germană pentru copii. Pe lângă aceste spectacole prezentate publicului larg, teatrul nostru mai programează, în circuit închis, reprezentații în matineu pentru grupurile organizate din școli și grădinițe.”, a declarat Adrian Tibu, managerul Teatrului pentru Copii și Tineret din Sibiu.

„Sarea-n bucate” este o adaptare după basmul cules de Petre Ispirescu, în regia Mihaelei Grigoraș. În producția teatrului sibian lumea fantastică se întrepătrunde cu lumea reală cu ajutorul Menestrelului, într-o aventură minunată ce vorbește despre iubire, adevăr și prietenie. Spectacolul are o durată de 50 de minute și este recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani. Spectacolul este prezentat în limba germană, cu supratitrare în limba română. Prețul unui bilet la spectacol este de 9 lei, tarif unic.

„Cutiuța cu comori, cutiuța cu sare” este un atelier de creație coordonat de Sandi Rusu Costea, în limba germană. Cei mici vor descoperi tehnica colajului și picturii într-o sesiune antrenantă, ce își propune să le dezvolte creativitatea și abilitățile de comunicare. În cadrul acestui atelier ce pornește de la tema basmului popular „Sarea în bucate”, participanții vor fi provocați să își personalizeze o cutiuță din lemn, pe care să o folosească ca suport pentru depozitarea unor obiecte dragi. Atelierul are o durată de aproximativ 90 de minute și este recomandat copiilor cu vârsta între 6 și 10 ani. Prețul unui bilet la atelier este de 14 lei și include toate materialele necesare.

Agenția de bilete a Teatrului „Gong” Sibiu este deschisă de miercuri până vineri între orele 11:00 - 18:00, sâmbăta de la 10:00 la 18:00, iar duminica între orele 10:00 și 14:00.

Foto: Cătălina Drăghici 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus