Miercuri,
29.06.2022
Cer Senin
Acum
31°C

DGASPC s-a autosesizat în cazul preotului acuzat că se masturba la catedră

DGASPC s-a autosesizat în cazul preotului acuzat că se masturba la catedră

Reprezentanții Direcţiei Generale de Asistenţă Socială și Protecţia Copilului Sibiu s-au autosesizat în cazul preotului acuzat că se mastrurba în fața elevilor. Aceștia vor efectua verificări pentru a stabili dacă minorii care au asistat la incident au fost afectați emoțional. 

„În vederea materialele apărute în mass-media cu privire la preotul acuzat că s-ar fi masturbat în faţa elevilor de la un liceu din localitatea Copşa Mică, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sibiu s-a autosesizat, urmând să verifice dacă minorii care au asistat la incident au fost afectaţi emoţional, şi dacă se impune includerea acestora într-un program de consiliere”, arată reprezentanții DGASPC Sibiu, într-un comunicat de presă.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

falsa pudoare

Acum 4 ani

Dar legat de ce se intampla in centrele de plasament va autosesizati? Acolo nu sunt afectati emotional? cata ipocrizie... elevii vad destula pornografie si nu sunt afectati emotional... ce au putut sa vada la un ins care statea asezat la catedrai? era catedra transparenta? vedeti mai bine ce se intampla in propria ograda, apoi...
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

emma-noelle

Acum 4 ani

Preotu sa fie plasat casa nu m-ai poată sa se scarpine antra picioare!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus