Vineri,
07.10.2022
Cer Senin
Acum
16°C

În 22 de zile, 60 de sibieni au ajuns la spital după ce au alunecat pe gheață

În 22 de zile, 60 de sibieni au ajuns la spital după ce au alunecat pe gheață

În ultimele 48 de ore, nu mai puțin de 14 persoane au ajuns la spital în urma unor căzături pe gheață. Dintre acestea, doar două au avut nevoie de spitalizare. 

Pacienții au vârste între 33 și 82 de ani, iar dintre aceștia, opt sunt femei și șase bărbați. „12 pacienți au plecat cu recomandări, după ce au fost diagnosticați cu traumatisme ușoare, contuzii, entorse. Două femei, de 66 respectiv de 56 de ani au rămas internate în cadrul secției Ortopedie, după ce au fost diagnosticate cu fractura de glezna (pacienta de 66 ani) și fractura de trohanter - parte a femurului de care se leagă mușchii coapsei – (pacienta de 56 de ani)”, arată purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Sibiu, Decebal Todăriță.

Până în acest moment, numărul pacienților ajunși la UPU Sibiu de la începutul anului în urma unor căzături pe gheață este de 60.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus