Duminică,
02.10.2022
Cer Senin
Acum
14°C

Locuitorii Cartierului Arhitecților ies în stradă. Primarul: “să facă 200.000 de proteste“

Locuitorii Cartierului Arhitecților ies în stradă. Primarul: “să facă 200.000 de proteste“

După ce s-au arătat nemulțumiți de proiectul de buget propus pentru 2018, reprezentanții Asociației locuitorilor din Cartierul Arhitecților anunță organizarea unui protest mut în fața Primăriei din Cisnădie. Primarul Gheorghe Huja le răspunde că revendicările lor nu sunt justificate.

Asociația pentru Dezvoltarea Cartierului Arhitecților (ADAC) a stabilit ora 11:00 a zilei de miercuri, 24 ianuarie, pentru organizarea unui protest în centrul Cisnădiei. "Un protest mut de jumătate de oră în care ne vom întâlni în Piața Revoluției din Cisnădie pentru a protesta față de bugetul pentru anul 2018 din care Cartierul Arhitecților aproape că lipsește", se arată în anunțul remis redacției Turnul Sfatului de către ADAC.

Ei dau și alte câteva motive care îi îndeamnă la organizarea unui eveniment pe care îl caracterizează "mai puțin plăcut". "Jumătate de oră pentru a fi văzuți. Un sfert din timpul pe care-l pierdem în trafic zi de zi. Un moment de tăcere mâine de la ora 11:00 în Piața Revoluției din Cisnădie, pentru a atrage atenția autorităților sus-puse că există oameni care aparțin de orașul Cisnădie, chiar dacă la șase km distanță de centru, și care merită un strop de decență. Fără gălăgie, fără violență, fără blocarea căilor de acces, fără vociferări! Vom fi acolo cu mesajele noastre scrise, împreună, uniți (din nefericire) de statuia de 255 000 de euro a lui Mihai Viteazul", se mai arată în anunțul ADAC, cu referire la cele 1,19 milioane de lei pe care, printre altele, proiectul de buget pe 2018 le prevede pentru realizarea unei statui ecvestre "Mihai Viteazul".

Primarul: "nu au dreptate în niciun fel"

Primarul Gheorghe Huja spune că nu se va împotrivi în niciun fel protestului anunțat de ADAC, programat în zi nelucrătoare. "Dacă e legal, pot să protesteze. Deși trebuia anunțat cu trei zile înainte orice protest, dar eu nu o să mă opun unor astfel de manifestații, nu îi obstrucționez. Să facă 200.000 de proteste, dar de preferat ar fi să participe locuitorii celor nouă străzi pe care, ca Primărie, le-am preluat în Cartierul Arhitecților. În rest, pe acolo am văzut că sunt tot felul de filozofi care nu prea știu despre ce vorbesc. Pe cele nouă străzi preluate am deszăpezit, pe trei este și iluminat public, ne ocupăm și de acesta, în rest ce să facem?", spune primarul Gheorghe Huja.

huja (10) Primarul Gheorghe Huja spune că este deranjat de dezinformările lansate de locuitori din Cartierul Arhitecților

El arată că, deocamdată, Primăria Cisnădia a preluat doar nouă străzi deoarece doar acestea au fost finalizate. Potrivit normelor impuse de administrația din Cisnădie, aceasta preia în administrare de la dezvoltatorii privați doar acele străzi pentru care au fost realizate investițiile necesare în infrastructură (asfaltate, cu trotuare și iluminat). "Adică, unii fac "mălaiul mare" și să vină Primăria să le asfalteze străzile lor private? Și am mai spus asta de 100.000 de ori, dar acum vin unii să ne dicteze cum să facem bugetul. Dacă mă contestă cei de pe cele nouă străzi, stau cu capul plecat și văd ce pot face pentru a le îndeplini cererile justificate. Dar dacă mă contestă cei care și-au construit casa în câmp, unde terenul nu este al Primăriei, drumurile nu sunt ale Primăriei... Cu cei de la care am preluat străzile sunt oameni serioși, am discutat de mai multe ori cu ei. Am înțeles că doi dintre ei au fost aseară la discuții, dar când mi-au luat apărarea arătându-le că nu au dreptate au fost dați afară că țin cu Huja. Păi, oamenii aceia nu țin cu Huja, ci arătau realitatea și dreptatea. Huja nu poate investi pe terenuri și drumuri care nu au fost preluate", mai declară primarul pentru Turnul Sfatului.

Bani pentru legătura cu Șelimbărul

Primarul Gheorghe Huja spune că proiectul de buget creionat pentru anul în curs are în vedere întreaga unitate administrativă Cisnădie, inclusiv zona Cartierului Arhitecților. Iar una dintre principalele investiții aici este cea de amenajare a drumului de la granița cu Șelimbărul (drum care mărginește întreg cartierul în discuție). "Am alocat anul acesta 4,5% din tot bugetul pentru acel cartier, mai precis pentru cele nouă străzi preluate acolo. Păi, nu sunt singurele străzi din Orașul Cisnădie. Vom face și un loc de joacă tot în cartier, am identificat niște terenuri libere pe care nu se pot ridica imobile și pe care vom amenaja locuri de joacă. Am alocat și aproximativ 100.000 de euro pentru drumul de la granița cu Șelimbăr. Mai rămâne ca administrația din Șelimbăr să aloce fondurile și să realizeze drumul prin zona Dedeman, pentru a fi creată o nouă rută de acces în acest cartier. Am alocat bani și pentru strada Nicolae Porumbescu din Cartierul Arhitecților pentru reparații, deci nu pot să spui că nu se investesc bani în acel cartier. Bugetul Cisnădiei nu e doar pentru un cartier", arată Huja.

Celor care aduc în discuție viitoarele alegeri locale, primarul spune că nu are deocamdată ce să le răspundă. "Nu mă interesează, nu discut acum de alegeri. Eu am venit cu un proiect pentru acești patru ani, pe care îl voi respecta. Dacă ei își bat joc de mine... statuia pe care o facem în centrul orașului este și pentru Cisnădie, dar și pentru ei, străzile în care investim sunt și pentru Cisnădie, dar și pentru ei".

"Nu sunt 8.000"

Primarul Cisnădiei mai spune că a discutat și cu alți dezvoltatori imobiliari care au promis finalizarea infrastructurii străzilor, astfel încât acestea să fie preluate în administrare. "Eu stau la discuții cu oricine, chiar și cu cei de pe terenurile private. Să le explic și a suta oară că pentru mine, ca primar, să intru cu utilajele publice pe terenurile lor este dosar penal. Acum că se trezesc doi care să despice firul în patru, stau la discuții și cu ei. Dar nu au dreptate de niciun fel".

Gheorghe Huja spune că informațiile lansate de reprezentanții ADAC nu sunt tocmai corecte. "Exagerează că sunt 8.000 de oameni acolo. La noi, în evidențe, sunt înregistrate aproximativ 2.400 de persoane. Prin urmare, de ce mint că sunt 8.000? Ce rost are? Dacă umblă cu dezinformări, cum se așteaptă să reacționez?", mai spune Gheorghe Huja.

Citește și Locuitorii din Cartierul Arhitecților, supărați pe Primărie: "statuia lui Mihai Viteazul, mai scumpă decât toate investițiile din cartier"

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

49 comentarii

kaka maka

Acum 4 ani

Eu sunt unul care sta pe una din cele 9 strazi si te contest primar mincinos ce esti! SPA si statuie de 1.2 milioane de euro ii trebuie mincinosului primar? Dar de asfalt, trotuare, lumina pe strada, spatii verzi, locuri de joaca, crese, granite, scoli si altele nu stie primarul care promite si nu face? Dupa primarul Huja, daca nu stau oamenii pe una din cele 9 strazi inseamna ca nu trebuie sa mai plateasca nici impozite?
Raspunde

nu esti numai tu pe lume

Acum 4 ani

Poate ca cisnadienilor vechi, le trebuie si statuie si spa.....poate ca ei nu sunt de acord ca din taxele lor sa se asfalteze drumuri private...
Raspunde

Calin

Acum 4 ani

Solutia e simpla. Sa isi faca TOTI buletin de Cisnadie si la urmatoarele alegeri impun primar....
Raspunde

nu esti numai tu pe lume

Acum 4 ani

Sa inteleg ca cei care locuiesc acolo, nici macar nu au forme legale????
Raspunde

Catalin

Acum 4 ani

Scriu aici comentariul care mi-a fost marcat ca Spam pe pagina primarului si sters: "In promisiunile de care amintiti spuneati ca toate strazile din Cisnadie vor fi asfaltate. Ba mai mult, in 2015 (intr-un interviu pe http://sibiu100.ro/administratie/44364-primarul-gheorghe-huja-prioritatea-numarul-1-este-cisnadioara-apa-si-canal/) spuneati ca in Cisnadie nu mai exista strazi de pamant. Totusi, de strada Chateau Thierry, cand va veti ocupa de asfaltare?"
Raspunde

kity

Acum 4 ani

da ma vrem SPA care i baiul ? Stam in Cisnadie de 30 ani si vrem si asa plus sala de sport si alte activitati pt noi . E ceva ilegal in asta. Sper sa nu faca scoala acolo sa fiti nevoiti sa veniti in Cisnadie city pt asta . Auzi ca faceti bugetul dar buleytinele de >Cisnadie nu prea vreti ;))))))
Raspunde

Cristi

Acum 4 ani

O sa facem si buletine de Cisnadie, dar doar pentu alegeri.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Misu

Acum 4 ani

De ce nu duceti copiii la gradinita sau la scoala in Cisnadie? Conditiile sunt excelente si profesorii foarte buni. Aaa... scoala din Cisnadie nu se asorteaza cu BMWurile vostre pline de noroi.. De ce nu mergeti la spital la Cisnadie? Aaa.. spitalul din Cisnadie nu se asorteaza cu VWul vostru plin de noroi? De ce nu mergeti la servici in Cisnadie? Aaa.. serviciul din Cisnadie nu se asorteaza cu Audiul vostru plin de noroi? De ce nu mergeti la cumparaturi in Cisnadie? Ar ramane TVAul la Cisnadie? Aaa.. magazinele din Cisnadie nu se ridica la nivelul valorii voastre..
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Bobo

Acum 4 ani

@Misu : Ciudosule.....esti frustrat ca nu ai si tu BMW plin de noroi vita ? Da mars ma paduche, ar trebui sa ne multumesti la cati bani lasam la Sibiu ....
Raspunde

Flaviu

Acum 4 ani

Majoritatea locuitorilor din cartierul Arhitectilor au serviciul in Sibiu, astfel ca isi duc copiii la scoala in Sibiu, in drum spre casa fac si cumparaturile. Eu merg in Cisnadie sa platesc impozitul si cam atat.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Cristi

Acum 4 ani

Zi-ne si noua sa stim cine sunt cei doi care asteapta sa le cada ceva firmituri. Sa stim si noi cine "apara" interesele cartierului
Raspunde

Nicoleta din Dobarca

Acum 4 ani

v am spus doar ca la blocul meu se poate intoarce si cei simpatici capata si o cafea de la mine
Raspunde

Marius

Acum 4 ani

Strada Dorului este in administratia Cisnadie? Ca aici nu s-a deszapezit. Si avem pavat si iluminat si tot tot tot...
Raspunde

Dihania

Acum 4 ani

Poate sa puna Huja si metrou.. Cocalarii tot cu masina isi vor duce printii si printesele la scoala..
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Bobo

Acum 4 ani

Iti e ciuda saracie ?
Raspunde

Mos craciun

Acum 4 ani

Intreb si eu: cand s-au eliberat aut de constructie, nu s-a pus problema drumurilor de acces? cand dezvoltatorii au vandut, nu cumva le-au promis clientilor ca primaria se va ocupa de asfaltari? Cred ca de vina sunt si unii, si altii!
Raspunde

Bobo

Acum 4 ani

@Mos Craciun : Singurul vinovat e primarul fripturist. Au venit dezvolatorii, i-au facut o cinste, el le-a eliberat autorizatiile si a intabulat casele ca se le poata vinde clientii lui. Ma intreb si eu, unde in lumea civizilata se mai intabuleaza imobile in cartiere rezidentiale unde drumul de access nu e public , amenajat si detinut de Primarie ? Primaria trebuia sa preia drumul pana sa se intabuleze constructia sau sa nu intabuleze constructia pana ce drumul nu era facut daca asa s-au inteles. JOS HUJA !
Raspunde

Cristi

Acum 4 ani

O portie din "malaiul mare" l-ai luat tu si cu angajatii din primarie. Cum se face ca in PUG-ul din 2014 toata zona Arhitectilor apare ca zona de locuinte individuala si acum este plina de blocuri de la cub pana la Ciresica. Ati schimbat PUZ-uri peste noapte, ati dat autorizatii de constructie fara respectarea indicatorilor urbanistici de acum isi fura unii la altii chilotii de la uscat in blocurile construite. Ati adunat toti mafiotii imobiliari din Selimbar si Sibiu si i-ati lasat sa-si faca de cap, iar acum nu iti asumi nicio responsabilitate.
Raspunde

Cretinii

Acum 4 ani

Dacă ai fi condiționat întăbularea imobilelor odată cu străzile terminate, aceste discuții nu mai aveau loc, domnule Huja!
Raspunde

Nemilosu

Acum 4 ani

Bai dar numere pe strazi ati dat? Ca am fost odata pe Nicolae Porumbescu si aia nu aveau nici numere de casa alocate.
Raspunde

RD

Acum 4 ani

Amenajarea acelui drum (Petre Antonescu) se va face de mantuiala, doar ca sa se poata sustine ca a respectat promisiunea. Petre Antonescu acoperita doar cu piatra (parca vad ca fi subtire de va creste iarba printre pietre) se va umple de noroi de pe camp si primarul va ridica din umeri ca nu poate face mai mult. Dorim mai mult de atat. (Vedeti canalizarea Cisnadiei care a fost schimbata si subdimensionata a.i. la fiecare ploaie torentiala trebuie sa iesi cu barca. Ma tem ca a fost dimensionata bine dar in sant au introdus tubulatura mai mica si a picat diferenta in buzunare) Dorim ca impozitele CA sa fie pe masura conditiilor oferite de primarie in zona. Primaria nu ofera nimic. Conditiile sunt create de investitori si de locatari. Primaria nu are niciun merit. Dupa ce investesti in zona poti sa ai pretentii la impozite de zona 0. Pana atunci luati aminte ca impozitul e mai mare decat in Sibiu (aceeasi suprafata locuita, bloc langa Valea Sapunului, bloc langa benzinarie). Incurajez locuitorii sa isi plateasca impozitele la sfarsitul anului. De 4 ani luati impozite supraevaluate si nemeritate de pe cartierul acesta deoarece nu ati facut nimic. Primaria nu merita impozitele noastre. Cartierul Arhitectilor e vaca de muls. Ce ne trebuie noua statuie de 1200000 de lei? Ati pregatit bani pentru parc de joaca (3 balansoare si o scoica - praf in ochi). Cam putin. Nu va raportati doar la strazile preluate, ci la toti platitorii de impozite din zona. Cei din cartier nu duc copiii la scoala/gradinita in Cisnadie deoarece e mai departe si majoritatea lucreaza in Sibiu. Pretentia d-lui primar e ridicola. Oare ce s-ar intampla daca vaca de muls (CA) s-ar alipi de Sibiu sau Selimbar? Cred ca locuitorii ar fi mai castigati. Si asa suntem o pacoste pe capul primarului Huja. Primaria nu cumparat la timp terenuri pentru gradinita/dispensar deoarece era ocupata cu semnarea autorizatiilor de constructie si modificarea PUZ-urilor. Se bucurau stiind ce taxe o sa curga la finalizarea locuintelor si dupa aceea. Acum este adus argumentul ca terenurile sunt scumpe. Primaria a dat o HCL prin care a stabilit conditiile ce trebuie indeplinite de strazi pentru a fi preluate. Propunerea zice-se ca fost in dezbatere publica dar nu s-a facut tam tam deoarece nu se doreau contestatii. Exista strazi unde nu exista investitori ci proprietarii si-au facut case in regie proprie. Nu au avut nicio conditie referitoare la strazi (pavat, trotuare, iluminat) in CU. Ei ce fac. Platesc, asa-i? N-ar fi mai bun un proiect european pentru amenajarea tuturor strazilor. Este primarul capabil de un proiect de genul acesta sau ii e teama ca nu se mai poate fenta la facturi. E caz penal si ne-ar prinde unul. Ati venit dom' primar in vre-o dimineata in trafic? Va invitam. Avem timp de o sedinta 40 minute cat dureaza sa parcurgi un km si ceva. Cum s-a ajuns aici? Ati semnat ca primarul autorizatii de constructie frecandu-va mainile cu gandul la taxele ce vor intra. Nu am incredere in consilierii din primarie. Aproape toti va sunt aserviti. Astia sunt slugi nu consilieri. Vor vota "pentru" la orice propuneti.
Raspunde

Bogdan

Acum 4 ani

Ce amuzanti sunteti voi astia care va cumparati apartamente in mizeria aia si pe urma faceti scandal ca de ce a dat primarul autorizatii, de ce nu respecta pug-ul, de ce intabuleaza. Bai nebunilor, ati mers de buna voie la spanzuratoare si acum plangeti ca nu e data funia cu sapun? Eu zic sa va lubrifiati bine de tot ca inca 10 ani o sa fiti penetrati in continuare din toate directiile. Macar asa nu va mai dau lacrimile.
Raspunde

RD

Acum 4 ani

Alo Bogdan. Nu mi-am luat apartament. Mi-am construit casa singur in 2013 si nu mi-am mancat de sub unghii si n-am nici o datorie. Tocmai aici e problema ca initial PUZ-ul mentiona zona de locuinte individuale (nu blocuri). PUZ-ul a fost modificat de cateva ori. E ca si cum schimbi regulile in timpul jocului.
Raspunde

Bobo

Acum 4 ani

@Bogdan : Bai psd-istule, iti e ciuda tare saracie ?
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Ella Manu

Acum 4 ani

Ce-i cu gălăgia asta? Iar s-or răsculat săracii din ghetou?
Raspunde

Florin

Acum 4 ani

Cei din cartierul arhitectiilor sa se duca de unde au venit daca nu le convine si pe viitor sa caste bine ochii cand dau banii. Cand au cumprat acolo nu i-a interesat de nimic si acum vin cu pretentii domnii de peste Carpati sa nu le zic altcumva. Nu i-a interesat daca au drumuri, iluminat, trotuare, apa, canal, autobuz, nimic. I-au interesat doar interiorul imobilului si atat. Plus ca acolo totul era privat si dezvoltatorii au promis au luat banii si acum le spun sa se duca la primarie vor astia de peste carpati oricum sunteti cu tupeu gras. Asa sa stati in locul primariei nu as face nimic. Mergeti la cei care au construit si v-au promis de toate. Mai sunteti si prost informati. Primaria niciodata nu va putea aloca fonduri publice in ceva ce este privat. Ca a 2 zi ii leaga pe toti. Stiti ca eu sunt din sibiu si stau pe o strada de pamant de 15 ani care apartine si de primarie? Si voi veniti de 3 sau 4 ani si vreti de toate ca voi ce? Sunteti de peste carpati si ati dat 30.000 pe niste cutiute? Asa sa stati si daca nu va convine roiul de unde ati venit. Deja ne-am saturat de pretentiile voastre unele absurde.
Raspunde

RD

Acum 4 ani

Poate nu ai deschis inca bine ochii si nu ai citit. MAJORITATEA sunt sibieni nu vinituri. Nemultumitii cei mai vocali sunt cei care stau la case. Primaria putea prelua strazile asa cum sunt si le moderniza ulterior ca doar erau ale lor. Se pot face proiecte europene dar cine mai este interesat daca nu se mai poate fura asa usor (e caz penal rau de tot - vezi TelDrum) In plus, primaria Cisnadie a cauzat incurcatura deoarece isi freca lacoma palmele cand incasa bani de pe autorizatii, intabulari si impozitele ce urmau. Daca tu traiesti in rahat iti e ciuda ca altii pot sa traiasca mai curat?
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Bobo

Acum 4 ani

@Florin : Nu ai dovedit decat ca esti o sluga, care tine capu' plecat ...... o sluga care nu are ce cauta intr-o societate moderna. Daca tot esti rasist, de ce nu iti exprimi opinia intr-un cadru mai public, sa te vada lumea cat de prost esti ......
Raspunde

Bogdan

Acum 4 ani

@RD Tu esti una dintre exceptii. Cati sunt cu case acolo? 100? Idioti sunt aia care isi cumpara apartamente in noroi si se mira ca nu vine cineva sa asfalteze. Pai in Sibiu sunt si acum strazi de pamant si ei vor sa le asfalteze Huja din bugetul ala de 2 lei al cisnadiei. O fi mafiot Huja dar nu e prost.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Bobo

Acum 4 ani

@Bogdan : idiot esti tu ...ciudosule
Raspunde

Cristi

Acum 4 ani

Problema nu este asfaltul si in niciun caz in zonele de blocuri, acolo toate strazile sunt sau urmeaza sa fie asfaltate de dezvoltatori. Strazi neasfaltate private sunt in zona de case si acolo oamenii au inceput sa si le faca singuri. Problema este ca PUD-ul si PUZ-urile initiale au fost modificate, acolo initial erau numai case, Dupa ce au aparut blocurile timpul de asteptare la intrare in Sibiu a crescut exponential. Initial in PUD erau prevazute spatii pentru scoli/gradinite, parcuri, alte utilitati publice, insa toate s-au evaporat din pix. Pentru asta primarul si cei din urbanism trebuie sa raspunda, dar ei nici in ceasul al 12-lea nu incearca sa repare ceva.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Bogdan

Acum 4 ani

@Bobo Mata nu era de aceeasi parere aseara cand iti faceam un fratior. Spunea ca ii ajunge ca esti tu retardat, vrea unu care sa contrabalanseze situatia. Peste 9 luni sa mergi sa ridici cadoul!
Raspunde

Co

Acum 4 ani

Care 9 strazi? Pe Liviu Ciulei, una dintre cele 3 strazi cu iluminat public, au deszapezit locatarii.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Bobo

Acum 4 ani

@Bogdan .....esti prost .....vai de steaua ta
Raspunde

Mariana

Acum 4 ani

Bravo domnule primar, respectati legea.Statul nu are ce cauta pe domeniul privat. Respectati legea si nu o sa va fie teama ca veti fi ""saltat ""pt. deturnare de fonduri. Pot sa protesteze si un milion de oameni, nu au ce va face.Ei si-au asumat riscul cand au cumparat locuintele in zona si apoi s-au gandit ""vedem noi ce vom face in viitor "", si iata ca au gasit o forma de manifestare -protestul.Lasati-i sa protesteze, cine ii opreste ?
Raspunde

Alzara1918

Acum 4 ani

Nu sesizați ridicolul ? La Est de Valea Săpunului locuiești in Cisnădie , dar la 2,5 km de...Turnul Sfatului Sibiu ! In Evul Mediu nu se putea întâmpla ! Doar democrația original -administrativ /idioată a născut astfel de monștri .
Raspunde

Harlem

Acum 4 ani

Sunt venit in Sibiu da putin timp si tot aud da Cartierul Arhitectilor...ce draq da cartier e ala? Am auzit ca e da fapt mahala, ghetou! E adevarat? Va rog sa ma lamutiti si pa mine.
Raspunde

ion

Acum 4 ani

terenul a fost ieftin ptr ca a fost in camp. acum lumea isi dea seama ca a avea 4 pereti nu e tot ci e nevoie de infrastructura. dezvoltatorii au mintit si primaria a tolerat.. de platit vor plati locatarii.
Raspunde

Gogu

Acum 4 ani

Strada Henrieta Delavrancea e preluată de către primăria Cisnădie, e pavată, complet construită, cu iluminat public stradal, fără blocuri, doar case. DAR: Utilaj de deszăpezire nu a trecut veci, au bătătorit oamenii cu mașinile zăpada mare, atât. Iluminatul funcționează în medie o dată pe săptămână. Deci să mă lase Huja în pace cu teoria bunului gospodar ...
Raspunde

rosu

Acum 4 ani

Ce bine era cand pe campul asta se facea cucuruzu de fiert! Atunci, cartierul oltenilor se chema Hipodrom. Acum, cei din Hipodrom se numesc "get-begeti" iar pe camp numa architexi.
Raspunde

Zexe

Acum 4 ani

Bai sas frustrat, e nasol acolo in Jermanica aia in care ai emigrat, unde nemtii-nemti te baga pe tine ca Auslander la gramada cu turcii si arabii, este? Asa ca e de inteles ca-ti versi veninul pe olteni. Chestia naspa este ca ei sunt la fel de romani ca ardelenii si s-au integrat aici, da' tu nu o sa fii considerat neamt in Jermanica never-ever si nici nu-ti place, fiindca aici erai un domn respectat, iar acolo esti un nimeni pe care vecinii nu dau doi bani! Venetic ai fost in Romania, venetic esti si in Germania. Venetic te-ai nascut aici, tot venetic o sa mori printre straini.
Raspunde

Medelin V

Acum 4 ani

La cat de indarjit este acum Huja dupa ce a indignat ,,doar'' 2500 de oameni, este clar ca pt. Arhitecti n-o sa faca nimic niciodata, nici impins de la spate, poate doar sa incurce lucrurile. Imbatranit si versat in scamatorii imobiliare alaturi de ,,dezvoltatorii grei'' e acum surprins si poate speriat de faptul ca oamenii incet-incet se organizeaza, ridica glasul si cer ceva ce trebuia sa existe de fapt: un cartier nou, administrat corespunzator de edili competenti si dispusi sa rezolve problemele. Dar acestia nu exista si Huja dovedeste ca nu poate da' nici nu vrea. Serios, oameni buni mutati aici din Sibiu sau din alte parti, omul asta trebuie convins ca palaria e prea mare pt. capul lui si trebuie sa-si caute de drum. Solutia, sa-l stresam zilnic si daca rezista, la alegeri toti cu buletine de Cisnadie, ca ne convine sau nu, punem stampila pe altul si pe altii. Si se mai curata si primaria ca ti-e si sila sa ai treaba pe acolo.
Raspunde

!

Acum 4 ani

daca are cineva nevoie de un idiot, il gaseste cu mare siguranta in oltenia, habarnistule
Raspunde

S

Acum 4 ani

Separați-va de cisnădie! Și dacă sunteți numai 2400 (ceea ce nu cred, nu cred că arhitecților are numai un sfert din populația ștrand 1). Sunteți la câțiva km de câmp de cisnădie și nu sunteți nici macar localitate separata in subordinea Cisnădiei, ca Cisnădioara. Dar normal ar fi să fiți comuna/oraș separat, cu primărie. Măgura puteți să vă numiți.
Raspunde

Stati la coada vreo 10 ani!

Acum 4 ani

De doi ani de zile de cand ati împînzit acest cartier in special VL aveti numai de comentat. Cisnadioara apartine de Cisnadie si nu are apa si canalizare, stau oamenii si asteapta sa ploua sau sa se topească zăpada sa aibe apa menajeră, si toata lumea isi varsa fosele in strada care ajung in rau, nu exista o cisterna sau o vitanja in Cisnadie sa ajute lumea cand e la greu. .... sa nu mai vorbim de asfaltari si iluminări stradale.....insa se face SPA la 2 km de Cisnadioara! Voi cereți luxul de pe lume dragilor, veti fi duși de nas si amânati la nesfârșit cu toate protestele voastre.
Raspunde

Democratul

Acum 4 ani

Doamnelor si domnilor, pe primar il dor cel mai tare voturile. Altceva nu vede. Minte cu nesimtire pana primeste votul si dup-aia minte in continuare. Dar daca e amenintat ca nu va primi voturile, atunci va actiona. Cartierul Arhitectilor ar putea chiar sa-si puna primar din cartier, la cati votanti are. De ce nu il amenintati ca nu il votati. Huja are multi dusmani nemultumimti. Faceti un grup, o asociatie care ii da termene (maxim 2019, ca 2020 sunt alegeri si dup-aia iar nu face), si, daca nu face nimic, e simplu: – faceti-va buletinele pe Cisnadie si mergeti la alegeri si votati cu oricine altcineva in afara de Huja – cu cat le faceti mai repede, cu atat Huja se va impacienta mai tare. Credeti ca el nu stie cati au buletinele pe Cisnadie? Stie exact cati stau in ce cartiere si cati pot vota. Si acum cateva date disponibile pe site-ul alegerilor locale 2016 al Biroului Electoral Central, intrati in sectiunea Rezultate finale si apoi Voturi obtinute de competitori pentru functia de primar pe localitati si veti vedea: Huja 3683 voturi reprezentand 56,53% din voturi, iar locul doi: 1278 voturi reprezentand 19,61%. Total voturi: 6514. Deci, daca cei 8000 de locuitori din cartierul arhitectilor se pregatesc corespunzator de alegeri, primarul nu poate nici macar sa miste un deget. Aveti putere de convingere mai mare decat toata Cisnadia. In 2012, au fost prezenti la urne 7800 de cetateni, din care doar 2700!! l-au votat pe Huja. Armele lui Huja: – face studii care dureaza ani de zile, si care nu duc la nimic – are o revista locala publicata prin care dezinformeaza locuitorii orasului (care cred ca este un ziar local si nu isi dau seama de faptul ca e publicat chiar de primarie in interesul spalarii pe creier a cetateanului) – la apropierea alegerilor trimite prin zonele “fierbinti” topometristi sa “masoare” aleile si drumurile, in ideea ca se vor repara/asfalta, lucru care se intampla de ani de zile… Armele dumneavoastra: – votul – informatia Ce, numai locuitorii din Arhitectilor sa nu doarma? Sa nu doarma nici primarul bine noaptea pana nu rezolva problemele din Arhitectilor!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus