Marţi,
19.01.2021
Parțial Noros
Acum
-8°C

Organizația Femeilor Liberale din Sibiu a sărbătorit Mica Unire

Organizația Femeilor Liberale din Sibiu a sărbătorit Mica Unire

Ziua Principatelor Unite a fost sărbătorită și de către Organizația Femeilor Liberale Sibiu (OFL), avându-l drept invitat pe viceprimarul și istoricul Răzvan Pop.

Odată cu sărbătoarea Micii Uniri, OFL a organizat un eveniment în cadrul căruia au discutat importanța Unirii Principatelor. „Momentul aniversar ai celor 159 ani de la Mica Unire a fost sugestiv marcat prin dezbateri şi prezentarea unui material documentar şi a unui poster pe această temă. De asemenea, la eveniment în calitate de invitat şi istoric a fost prezent Viceprimarul Municipiului Sibiu, dl. Răzvan Pop, care a subliniat importanța actului Unirii de la 1859, în contextul geopolitic al vremii”, transmite Adriana Misachevici- Preşedinta O.F.L. Sibiu.

„1859 este un al doilea moment dintr-un secol miraculos care a dus la naşterea României Mari, României moderne. Brătianu, Cuza, Kogălniceanu sau Rosetti sunt nume de romani care sunt părinţi fondatori ai României moderne. Eforturile lor, munca lor dar mai ale sacrificiul lor pentru stat sunt și astăzi un exemplu demn de urmat”, spune Răzvan Pop.

La finalul evenimentului s-a cântat Hora Unirii.

POSTER -24 IANUARIE

Comentarii

4 comentarii

nedumeritul

Acum 2 ani

Ce opera are dl. Razvan de-l numiti istoric?
Raspunde

Pasa din Vidin

Acum 2 ani

E ca un pasa in mijlocul cadanelor. Nu degeaba e ... istoric...
Raspunde

mamalor

Acum 2 ani

D-l Razvan n-are nicio opera si n-a descoperit nimic pana acum.
Raspunde

Hun

Acum 2 ani

Fuego face parte tot din aripa feminina? Sexy girl :X
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus