Marţi,
04.10.2022
Innorat
Acum
7°C

Ghiorghe Talău, unul dintre cei mai cunoscuți psihiatri sibieni, a murit

Ghiorghe Talău, unul dintre cei mai cunoscuți psihiatri sibieni, a murit

Membrii partidului PSD Sibiu și-au arătat tristețea trecerii la cele veșnice a lui Ghiorghe Talău, printr-o postare pe Facebook. Acesta a fost medic psihiatru și consilier local, fiind ales pe listele PSD în Consiliul Local Sibiu pentru perioada 2016-2020.

„Cu profundă durere în suflet am aflat despre trecerea la cele veșnice a celui care a fost Ghiorghe Talău. PSD Sibiu a pierdut un om de mare valoare și un membru respectat. Noi am pierdut un coleg și un prieten care ne-a fost alături până în ultimele sale clipe. Sibiul a pierdut un medic apreciat, un specialist reputat și un cetățean care și-a adus contribuția la bunăstarea comunității. În aceste momente de cumpănă suntem alături de familia îndurerată, căreia îi transmitem sincere condoleanțe”, scriu membrii partidului PSD Sibiu pe pagina oficială de Facebook.

Conform știripesurse, Tălău era implicat într-un dosar penal. Pe 1 iunie 2016, procurorii de la Parchetul General au făcut mai multe percheziții care l-au vizat și pe medicul Tălău. El, alături de alți colegi, sunt suspectaţi că ar fi inclus în testările ilegale de medicamente persoane care nu sufereau de afecţiunea pentru care era testat medicamentul experimental sau că nu ar fi administrat medicamentul pacientului. Medicii ar fi prezentat ulterior către sponsorul care comanda studiul documentele necesare avizării şi aprobării punerii pe piaţă a respectivelor medicamente ce au făcut obiectul studiului clinic.

Pe 8 februarie, bărbatul ar fi împlinit 70 de ani. Talău a fost membru al Asociației Române de Psihoterapie, al Asociației Române de Psihiatrie și al Organizației Mondiale de Psihiatrie. A fost director al Spitalului de Psihiatrie din Sibiu în perioada 1997-2000.

Foto: stiripesurse

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

9 comentarii

Un mic lingau

Acum 4 ani

Un profitor care dadea Certificate Medicale pe bani. Caracter zero.
Raspunde

Talau nebunu

Acum 4 ani

Cunosc in Turnisor o strada pe care locuiesc 9 persoane pensionate pe caz de boala cu ajutorul hotului Talau. Ca sa scap de armata i-am dat lui Talau 1000 marci germane...
Raspunde

Zexe

Acum 4 ani

Bă păduche, la darea de mită se pedepsește și mituitorul, nu doar mituitul. Talău a murit, dar tu ești bun de pușcărie, că doar te-ai autodenunțat public că ai dat mită!
Raspunde

cititor 13

Acum 4 ani

membrii partidului PSD...cum vine asta ? nu stim sa citim ? ce scoala ai facut dra ???
Raspunde

Un sibian

Acum 4 ani

cam nasol!! cine mai da acum sedative pesedeilor din oras?? :(
Raspunde

Vulpoiu

Acum 4 ani

Un spagar de prima mânā!
Raspunde

gogu

Acum 4 ani

Despre morti, numai de bine, domnilor...
Raspunde

Niko Leta

Acum 4 ani

asta este situatia - altii nu avem ! cei de la PNL PDL sunt si mai criminali ! asa-i la noi la Sighi :)
Raspunde

Izabela

Acum 4 ani

Nu pot sa inteleg rautatile anumitor persoane in astfel de situatii. Haideti sa fim oameni...sa lasam la o parte orice nemultumire.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus