Marţi,
19.10.2021
Cer Senin
Acum
14°C

Schimb de replici tăioase în CJ Sibiu: E inacceptabil să aducem la Sibiu modul barbar de lucru al PSD

Schimb de replici tăioase în CJ Sibiu: E inacceptabil să aducem la Sibiu modul barbar de lucru al PSD

Înainte și după votul de ieri din Consiliul Județean pentru demiterea președintei Daniela Cîmpean, între consilierii PNL și PSD au existat câteva schimburi de replici.

Când s-a ajuns la punctul respectiv pe ordinea de zi, liderul liberalilor a anunțat că grupul PNL din Consiliul Județean nu participă la vot, acesta fiind ”inoportun”.

”Colegii noștri din PSD ne arată că doresc să importe modelul de la București, tot la 6 luni să schimbăm un guvern. Este inacceptabil să aduce la Sibiu acest mod barbar de lucru. Noi am fost aleși în aceste funcții pentru a crea proiecte pentru cetățeni, pentru comunitate, nu pentru imaginea personală sau pentru partid”, a declarat Gheorghe Sterp Vingărzan, consilier județean din partea PNL.

gheorge sterp vingarzan CJ (18)

După vot și aflarea rezultatului – doar consilierii PSD au susținut proiectul, liderul PSD din Consiliul Județean a ținut din nou să ia cuvântul.

”Doamna președintă, doresc să vă felicit pentru votul de încredere pe care l-ați primit din partea formațiunii FDGR. Ce-i drept, tactica aceasta pe care astăzi ați adoptat-o dumneavoastră, cei din PNL, nouă ne este cunoscută încă din trecut, de pe vremea moțiunilor de cenzură depuse împotriva guvernului Boc, unde în Parlament se stătea cuminte în bancă și se vota după cum dicta PDL-ul, din care făceați și dumneavoastră parte. Eu vreau să vă asigur că noi, cei de la PSD Sibiu, această confuzie între PDL și PNL nu o vom face. Nici astăzi și nici în viitor”, a intervenit Cătălin Stanciu, liderul PSD din CJ Sibiu.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

12 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Hell-Town aus Bruk

Acum 3 ani

Felicitari Cataline! Bine ca ne (le)-ai adus aminte de guvernarea de trista amintire Boc din care cu brio au facut parte! Sa-si aduca lumea aminte de taierea pensiilor si salariilor, de majorarea TVA de la 19 la 24%, imprumutul la FMI de 20 mld, imozitul forfetar si alte nenorociri... Si nu mai "rezista" nimeni! Erau pe "mod avion"!
Raspunde

zzz

Acum 3 ani

Cataline, adu-le aminte si cum guvernul Tariceanu (PNL intradevar, insa sprijinit tacit de PSD) a dat pomeni de miliarde, a prapadit banii platiti de Erste pe BCR a angajat soti, sotii, cumnati, amanti, etc in tot ce inseamna admnistratie de stat si practic a lasat o gaura imensa in finantele tarii. apoi a venti criza iar taierile si imprumuturile erau inevitabile. acelasi model il vedem acum la, supriza, PSD. ei deja sa pregatesc sa ii arate pe degetul pe urmatorii care vor taia salarii platind pentru incompetenta si coruptia ciumatilor rosii. nu am votat PDL sau Basescu, ce spun aici sunt doar date economice si istoirce puse in context.
Raspunde

@catalin ...

Acum 3 ani

Catalin, simte gustul puteri si incepe sa se agite ! Da, este frustrant sa vezi colegi de ai tai pupincuristi care au promovat si tu sa ramai in continuare prostul de serviciu. Omule dupa cat rau ati facut in tara asta , tu si pesedisti tai o sa intrati in istorie la capitolul "erori" si "dusmani ai poporului roman".
Raspunde

zzz

Acum 3 ani

nu ii ingropa omului visul dragnea mai are o buca libera, o limba in plus nu strica niciodata
Raspunde

Cristi

Acum 3 ani

''a declarat Gheorghe Sterp Vingărzan, consilier județean din partea PSD.'' Cred ca este consilier judetean din partea PNL... daca vreti sa rectificati!
Raspunde

Stefan Dobre

Acum 3 ani

Mulțumesc frumos pentru observație
Raspunde

Zumz

Acum 3 ani

Cat de simpatic! PSD sa acuze pe cineva pentru modul de votare? Ei, maestrii votului cu bilele la vedere, ei, cei carora Dragnea le interzice sa iasa la vot atunci cand stie ca nu are controlul absolut?! Astia de la PSD chiar atat de amnezici ne cred?!
Raspunde

Dumitru

Acum 3 ani

Intreaba-i si pe cei din PNL si FDGR cum l-au pus (votat) pe Sovaiala vice si o sa vezi cum e cu amnezia...
Raspunde

@z

Acum 3 ani

Ca de obicei, esti intr-o grava eroare !
Raspunde

Dumi

Acum 3 ani

Acelas sistem de vot si regulament l-au "aplicat" toti cand au fost la butoane. Amnezia se manifesta si prin uitare...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus