Joi,
25.04.2024
Innorat
Acum
7°C

Apă Canal a investit 1,5 mil. de euro în modernizarea parcului auto

Apă Canal a investit 1,5 mil. de euro în modernizarea parcului auto

Operatorului regional ”Apă Canal” anunță că a investit recent aproximativ 1,5 milioane de euro în modernizarea parcului auto.

Autospecialele sunt echipate cu tracțiune integrală și beneficiază de sisteme de reciclare a apei uzate.

”Una dintre autospeciale poate fi utilizată și la temperaturi foarte scăzute, datorită sistemelor de izolare termică cu care este dotată, ”Apă Canal” SA Sibiu fiind unul dintre puținii operatori din România care dispun de un astfel de utilaj”, explică reprezentanții societății, într-un comunicat de presă.

Tot în ultima perioadă, ”Apă Canal” a mai achiziționat 12 autoutilitare și 2 utilaje de săpat, destinate activităților de intervenție și coordonare a lucrărilor la rețelele de apă și canalizare, valoarea acestora depășind 320.000 de Euro.

”Societatea noastră înțelege că pentru a putea asigura servicii de calitate, la nivelul așteptărilor pe care clienții noști le au, trebuie să investească în echipamente moderne. Totodată acordăm o atenție pregătirii personalului care vor deservii toate aceste utilaje astfel încât să scadă timpii de intervenție și, implicit, eventualele neajunsuri create clienților  în situațiile cu avarii la rețele”, a declarat directorul general al ”Apă Canal” SA Sibiu, Vasile Maier.
Achiziția de utilaje și echipamente va continua și în următoarele luni când în exploatare vor intra două autobasculante și o cisternă pentru transportul apei potabile, valoarea acestora depășind 220.000 de Euro.

autospeciale1

”Este foarte important și aspectul de mediu, reducerea consumului de carburant și a poluării fiind permanent în atenția noastră”, a mai subliniat directorul general al societății.

Conducerea societății ține să specifice că alocarea resurselor financiare s-a făcut printr-o bună gospodărire a veniturilor, ”Apă Canal” SA Sibiu fiind unul dintre puținii operatori din România care nu au crescut tarifele la apă și canalizare.

”Ultima majorare a tarifelor a avut loc la 1 iunie 2015 în special în scopul susținerii cofinanțării la proiectele europene. În toată această perioadă cheltuielile cu materia primă dar și cu personalul au crescut, însă încercăm să nu transferăm aceste lucruri în sarcina clienților noștrii. La începutul lui 2018 aveam al 7-lea cel mai scăzut tarif din România, dintr-un total de 45 de operatori regionali ”, a precizat directorul general, Vasile Maier.
În administrarea societății ”Apă Canal” SA Sibiu intră peste 1.600 de kilometri de rețea de transport și distribuție a apei și peste 900 de km de rețea de canalizare, populația deservită fiind de aproape 300.000 de locuitori din numeroase localități din județele Sibiu și Brașov.

autospeciale2

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Dinu

Acum 6 ani

O oferta personalizata, pt. transportul rahatului din cartierul veterani, se poate?! Macar atat ca de canalizare nu dati semne ca va veti apuca curand! Tinem cont de mediu, ce gluma buna! Atunci hai sa plimbam rahatul!!!!
Raspunde

Obeservator

Acum 6 ani

@Dinu Iti faci bojdeuca-n camp, asa, mai pe mocca,apoi te intrebi ce faci cu rahatu ? Pai fertilizezi solu ca n-o veni altcineva sa-ti plimbe rahatul pe banii lui ! Sa fi bagat manutza mai adanc in buzunar si-ti faceai casa in oras, Dinele !
Raspunde

Albastru

Acum 6 ani

Facturi individuale pentru cei care locuiesc in blocuri pe cand? Secolul acesta sau următorul?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus