Vineri,
26.04.2024
Parțial Noros
Acum
7°C

Compania wenglor, unul dintre primii investitori care au crezut în Sibiu, face angajări

Compania wenglor, unul dintre primii investitori care au crezut în Sibiu, face angajări

Compania wenglor este în prezent unul dintre cei mai mari producători de senzori din lume, iar în urmă cu aproape 17 ani era printre primii investitori germani care pariau pe Sibiu.

De atunci, compania s-a dezvoltat constant la Sibiu, reprezentanții wenglor declarând, în mai multe rânduri, că pe primul plan este: lucrul într-o echipă tânără, dinamică, flexibilă, unde toţi ne adresăm unul altuia pe numele mic şi fiecare dintre noi este în egală măsură membru al unei mari familii, familia wenglor.

În această perioadă wenglor caută să angajeze ”Software developer for 2D / 3D computer vision Software” și ”Embedded developer”.

Detalii despre cerințele fi beneficiile posturilor scoase spre ocupate găsiți în anunțul postat pe platforma de locuri de muncă a Turnul Sfatului. Detalii suplimentare găsiți și aici.

Persoanele interesate de job-uri pot contacta compania la următoarea adresă: wenglor electronic innovation lito SCS Strada Caprioarelor Nr. 4, 550089 Sibiu ROMANIA, Phone: +40 (0)269 2077-00, Fax: +40 (0)269 2077-88, E-mail:[email protected].

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus