Sâmbătă,
24.09.2022
Partial Noros
Acum
14°C

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu, în top 20 festivaluri la nivel mondial

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu, în top 20 festivaluri la nivel mondial

Editorii American Express Essentials au inclus Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu într-un top care include 20 cele mai bune festivaluri din întreaga lume. 

Festivalul sibian se află pe locul opt în lista de 20 de festivaluri de gen, fiind devansat de Festivalul Internațional de Teatru de la Edinburgh, Galway International Arts Festival, Festivalul Internațional de Teatru de la Londra, Festivalul de Dramă Antică Greacă, Bregenzer Festspiele din Austria, Berliner Festspiele și Festivalul de la Moscova.

„Când vine vorba de festivaluri de artă teatrală, România oferă enorm de multe bogății. Din multitudinea de evenimente din care poți alege, Sibfest este probabil cel mai cuprinzător. Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu, ca să-i dăm titulatura completă, găzduiește mii de artiști și peste jumătate de milion de oaspeți în fiecare an și urmează să își celebreze cea de-a 25-a ediție în 2018. La fel ca întotdeauna, vor fi nenumărate talente crescute acasă (n.r. în România), dar și artiști noi precum și artiști consacrați din întreaga lume”, spun editorii American Express Essentials despre festivalul din Sibiu.

Lista de 20 cele mai de succes festivaluri din lume mai cuprinde Festivalul de la Avignon (locul 9), Festivalul din Singapore (locul 12), Lagos Theatre Festival din Vestul Africii (locul 15) și Colorado New Play Summit din Statele Unite (locul 18).

 

Sursa: amexessentials.com

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Schwartz R.

Acum 4 ani

"Găzduiește mii de artiști și peste jumătate de milion de oaspeți... " , americanii astia chiar au inghitit galusca mitomanului Chiriac sau au fost mituiti de personajul nostru , lucru ce nu ar fi de mirare ... Aia nu s-au obosit nici sa caute pe google sa vada ce populatie Sibiu , de au putut sa scrie enormitatea servita cu o jumatate de milion de oaspeti !!! Dar si Turnul Sfatul infuleca gogomaniile astea cu mare pofta !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus