Marţi,
24.05.2022
Acum
0°C

Româncă uitată de soț într-o parcare din Ungaria. Bărbatul a condus 300 de kilometri fără să realizeze absența ei

Româncă uitată de soț într-o parcare din Ungaria. Bărbatul a condus 300 de kilometri fără să realizeze absența ei

Un român și-a uitat, marți, soția în parcarea unei autostrăzi din Ungaria, în apropiere de localitatea ungară Szeged. Incidentul a avut loc, marți, în jurul orei 11.30, când a fost solicitată intervenția Poliției din localitatea Somogy, în legătură cu o femeie uitată pe autostradă. Ea le-a spus polițiștilor care au venit să o ia că a fost uitată de familie într-o parcare, fără telefon, bani sau documente, scrie protv.ro

Astfel, soțul a plecat fără să își dea seama că femeia nu se află în mașină, informează publicația Delmagyar.hu. Agenția de presă MTI relatează că el a condus 300 de kilometri fără să realizeze că soția sa nu este în autoturism.

Într-un comunicat de presă, poliția a precizat că familia se îndrepta către Italia, iar când soțul a oprit mașina într-o parcare, nu și-a dat seama că femeia se dusese la toaletă. Astfel, acesta a plecat din nou la drum crezând că ea doarme pe bancheta din spate.

După aproximativ 300 de kilometri, a ajuns în localitatea Balatonkeresztúr și, descoperind ce a făcut, a cerut ajutor poliției. Între timp, femeia fusese dusă la Poliția din Fonyod, iar Ambasada României în Ungaria fusese informată cu privire la incident.

Potrivit consulului român, în acest timp și soțul a contactat oamenii legii, iar aceștia l-au pus în legătură cu soția sa, după care s-a întors după ea și și-au continuat călătoria.

foto police.hu

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

4 comentarii

dragobete

Acum 4 ani

Asta iubire! Vesnica!
Raspunde

periscop

Acum 4 ani

Probabil individu' e surd. Și chior...
Raspunde

Mitza

Acum 4 ani

Am crezut ca am intrat pe Times New Roman...
Raspunde

dancp2

Acum 4 ani

ala eera beut sau drogat din start
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus