Miercuri,
07.12.2022
Ceata
Acum
4°C

Ce facem în weekend?

Ce facem în weekend?

Multașteptatul final de săptămână aduce numeroase concerte în localurile din oraș, câteva piese de teatru și un nou program la cinematograf.

Vineri, 23 februarie

Teatrul Național Radu Stanca îi așteaptă vineri pe iubitorii de artă teatrală cu spectacolul „Eden”, de la ora 19:00. Spectacolul vorbește despre un paradis conjugal în destrămare, o adaptare scenică a textului dramaturgului irlandez Eugene O’Brien.

Mai pe seară, de la ora 20:00, localurile dau startul petrecerilor de weekend. Primul pe listă este Atrium, unde sibienii se pot bucura de un Wine&Jazz Party. De la ora 21:00, Electric Band concertează în Imperium, iar de la aceeași oră Vespera lansează albumul „Imago”, în Rock N’Bike Club.

Sâmbătă, 24 februarie

Ziua de sâmbătă începe cu atelierele dedicate micuților, la Teatrul GONG. Așadar, la orele 10:00 și 12:00, copiii sunt așteptați la atelierele de creat povești. Mai mult, prichindeii sunt invitați, tot la Teatrul Gong, de la orele 11:00 și 18:00, se joacă „Cel mai mare Gulliver”.

De la ora 19:00, spectacolul „Sunt o babă comunistă” revine pe scena Teatrului Național Radu Stanca din Sibiu. Piesa, inspirată de romanul omonim semnat de Dan Lungu, o are în prim-plan pe actrița Dana Taloș. Spectacolul este găzduit de Biblioteca Astra.

Andrei Ciobanu face stand-up comedy, de la orele 19:00 și 21:30, în Troubadour, iar de la ora 20:00, Emil Radinoiu, Dan Ștefănescu și Sorin Palciuc preiau ștafeta la o doză de umor și mută stand-up comedy-ul în Nordic Folk Pub.

De asemenea, Iris vor concerta sâmbătă seara, de la ora 21:00, în The Wolf. De la aceeași oră, în Atrium este programat un concert semnat de trupa Changeover.

Duminică, 25 februarie

Forumul German Sibiu găzduiește duminică de la ora 17:00, cu Vlad Raceu la vioară, Makcim Fernandez Samodaiev la violoncel și Monica Florescu la pian. Spectacolul va cuprinde câteva compoziții semnate de P.I. Ceaikovski.

De la ora 19:00, Teatrul Național Radu Stanca invită din nou sibienii la un spectacol. Este vorba despre Bravul Soldat Svejk, un one-man show despre un soldat care este tras la răspundere pentru toate lucrurile pe care le-a făcut de-a lungul vieții. Spectacolul este găzduit de Biblioteca Astra.

Programul complet al filmelor de la Cinematograful Arta poate fi accesat aici.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Relu Opris

Acum 4 ani

Orice sibian care se respecta si cu bunastare, merge cu familia la indragita ciorba de burta care a devenit recunoscuta pe tot mapamondul si la micii lui nea Gigi de la Obor! Sufletul sibian si traditiile milenare sunt sfinte!
Raspunde

sibian prin adoptiune

Acum 4 ani

Vorbesti in dodii, esti ironic sau mistocar? C serios nu poti vorbi!!!
Raspunde

un om de bine

Acum 4 ani

Protestam, ce altceva putem face?! Nu asta-i moda la Sibiu?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus