Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
6°C

Tursib face un apel către părinți: Abonamente cu reducere pentru elevi şi studenţi

Tursib face un apel către părinți: Abonamente cu reducere pentru elevi şi studenţi

În ultima perioadă, echipele de control ale Tursib se confruntă cu tot mai multe situaţii în care elevii şi studenţii sunt surprinşi în mijloacele de transport public fără titluri de călătorie valabile.

Apelăm pe acestă cale la părinţi, pe care îi rugăm să se asigure că copiii deţin un titlu de călătorie valabil, atunci când doresc să circule cu autobuzul.

Pe lângă situaţia neplăcută care se derulează în astfel de împrejurări, trebuie să luăm în calcul şi faptul că achitarea contravalorii unui serviciu de care beneficiază reprezintă o componentă de educaţie a tinerei generaţii.

Amintim că elevii (cursuri la zi) şi studenţii ULBS beneficiază de abonamente cu 50% reducere pentru transportul public. Astfel, un abonament lunar (valabil din 1-30/31 a lunii) pentru elevi/studenţi costă 32.5 lei, iar un abonament valabil ½ lună (pe perioadele 1-15 sau 16-30/31 a lunii) costă 17 lei.

Elevii şi studenţii orfani (de un părinte sau de ambii părinţi) sau provenţi din casele de copii, precum şi elevii cu cerinţe educaţionale speciale, beneficiază de gratuitate la transportul public.

Cardurile personalizate Tursib se emit la Agenţia din Calea Dumbrăvii, nr.135 (la parterul blocului), iar încărcarea acestora se face la agenţie sau la orice chioşc Tursib, sau on line, de pe site-ul www.tursib.ro .

În a doua jumătate a acestui an Tursib va achiziţiona autobuze noi, ceea ce va duce la creşterea calităţii serviciului oferit. Sperăm ca şi clienţii noştri să aprecieze acest lucru şi să nu se mai pună în situaţii neregulamentare.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 5951

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Guzganul

Acum 6 ani

Cum sa-ti faci abonament si cum sa folosesti autobuzul, daca din Cartierul Tineretului pana la Parcul Tineretului autobuzul 18 face 40 de minute? De ce nu are Tursib viziune? De ce nu au trasee mai tintite spre locuri de interes? 18 serpuieste airea prin oras si de asta este mai mereu gol (doar babele si mosii care nu vor sa dea drumul la centrala se plimba cu el)..
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Parinte

Acum 6 ani

Si cum pot obtine totusi parintii un abonament ptr plod??? Cu carnetul de elev, Cf_ul, unde ??? Cand???
Raspunde

NMC

Acum 6 ani

Pt "parinte". Sigur nu esti parinte din moment ce etichetezi copiii cu apelativul "plod". Idee: cum ai gasit pagina pentru comentariu, cred ca nu era mai greu sa gasesti pagina Tursib. Dar...de. Trebuie "sa ne bagam in seama"
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus