Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Ce prime primesc fotbaliștii de la Hermannstadt pentru eliminarea FCSB

Ce prime primesc fotbaliștii de la Hermannstadt pentru eliminarea FCSB

AFC Hemannstadt a eliminat ieri pe FCSB din Cupa României, iar conducerea clubului nu va lăsa performanța să treacă nepremiată.

Președintele sibienilor, Teodor Birț, le-a transmis fotbaliștilor săi la micul dejun că au o primă de 3.000 de lei, cea mai mare din acest sezon pentru Hermannstadt, conform Gazetei Sporturilor.

Sibienii au mai primit 2.000 de lei după ce au scos-o din Cupă pe Juventus București. În Liga a 2-a, unde e pe poziția secundă, Hermannstadt are primă de 1.200 de lei la victorie, practic 400 de lei pentru fiecare punct câștigat.

Pe de altă parte, închirierea nocturnei a costat zeci de mii de euro și nici n-a mai fost folosită din cauza amânării meciului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus