Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

CSU Sibiu câștigă partida în deplasare la Mureș, la 56 de puncte diferență

CSU Sibiu câștigă partida în deplasare la Mureș, la 56 de puncte diferență

Sportivii antrenați de Dan Fleșeriu au câștigat aseară în deplasare partida disputată împotriva celor de la BC Mureș Tg. Mureș, scor 105-49 (18-15, 30-8, 35-10, 16-22). Următorul meci se va disputa la Iași.

Baschetbaliștii sibieni au avut o partidă ușoară, seara trecută, și au depășit echipa din Târgu Mureș, frământată de probleme. A fost un meci în care antrenorul BC CSU Sibiu și-a permis să le acorde mai multe minute tinerilor jucători, astfel că au intrat pe parchet, minute bune, atât Wilhelm Brosser, cât și Dragoș Gheorghe și Daniel Banciu. Gazdele nu au reușit stea aproape de sibieni decât în primul sfert, iar în sfertul al doilea CSU Sibiu reușea să ia avans consistent. La fel s-a întâmplat și după pauză, când mureșenii au pus în coș doar zece puncte, în timp ce jucătorii lui Fleșeriu reușeau 35. Ultima secvență nu a mai fost a fel de intensă ca în alte partide, iar echipa sibiană reușea să își adjudece a șaptea victorie consecutivă.

„Un meci, așa cum anticipam, de antrenament. Din păcate, am intrat pe teren mult prea moi și relaxați și primul sfert a fost destul de strâns. Îmi pare rău de situația celor de la Târgu Mureș. Sper că vor reuși treacă peste această perioadă și vor reveni acolo unde le este locul. Noi trebuie să fim serioși și să ne vedem de treabă, pentru că ne așteaptă o lună de foc în Top 6. Până atunci, avem la Iași un meci pe care trebuie să îl tratăm cu maximum de respect”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul BC CSU Sibiu.
Pentru BC CSU Sibiu au marcat: Marcel Davis 21p, Mirel Dragoste 21p, Bogdan Popescu 10p, Radu Paliciuc 9p, Wilhelm Brosser 9p, Chris Cooper 9p, Jordan Williams 7p, Monyea Pratt 7p, Lawrence Kinnard 5p, Tyler Laser 5p și Dragoș Gheorghe 2p.

În următoarea etapă, BC CSU Sibiu face deplasarea la Politehnica Iași, unde va juca sâmbătă, 17 martie, de la ora 19:00.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus