Joi,
08.12.2022
Ceata
Acum
4°C

Marius Grecu: În acest an terminăm toate legăturile cu Sibiul

Marius Grecu: În acest an terminăm toate legăturile cu Sibiul

Primarul comunei Șelimbăr, Marius Grecu, a anunțat în cadrul unei emisiuni Turnul Sfatului TV că din punctul de vedere al administrației pe care o conduce în acest an se vor încheia cele trei puncte noi de legătură cu municipiul Sibiu. ”Din punctul nostru de vedere, în acest an terminăm toate legăturile cu Sibiul pe care le-am discutat cu doamna primar Astrid Fodor. La legătura rampa Ștefan cel Mare cu Pictor Nicolae Brana s-au rezolvat problemele juridice, pe care le aveam noi, avem toate actele și dacă primim și avizul pe buget de la Finanțele publice, putem face licitația pentru acel tronson de stradă. Am discutat cu doamna Fodor și ne vom corela, ca atunci când suntem noi gata să fie pregătit și Sibiul”, a anunțat Marius Grecu.

Primarul Șelimbărului susține că și celelalte două legături care vor fi legate cu poduri peste Valea Săpunului se pot încheia anul acesta. ”Străzile Oașă (foto) și Muncel vor fi legate cu poduri de Șelimbăr. Pe unul dintre cele două poduri avem protocol semnat, urmează și pe celelalte două să facem și protocol”, a mai spus Grecu.

Întreaga emisiune o puteți viziona aici:

https://youtu.be/2CgAg9dTppM

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

La Sibiu e randuiala

Acum 4 ani

Sa fim realisti, fara falsa modestie. Sibiul este un exemplu in Europa al dezvoltarii durabile, nivelului ridicat de trai, infrastructura, proiecte de anvergura, transport eco, administratie competenta. In curand, vom egala Munchenul, Viena si Londra. Ar trebui ca guvernantii sa faca ceva cu restul tarii care se scalda in saracie, sa fie la nivelul Sibiului! La Sibiu e randuiala!
Raspunde

Joe

Acum 4 ani

Exact stirea de anul trecut ;)
Raspunde

Gogu Von Sibiu

Acum 4 ani

Primaria Sibiu e un exemplu mondial de incompetenta, lipsa viziune, indilent si aroganta.
Raspunde

Gogu Von Sibiu

Acum 4 ani

Era “indolenta” dar de pe telefon se tasteaza mai greu :)
Raspunde

Joan H

Acum 4 ani

Ai gresit buzunaru baiatu meu.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus