Duminică,
14.07.2024
Cer Senin
Acum
26°C

Noul președinte FDGR municipiul Sibiu: Funcția asta nu aduce de la sine statutul de candidat la Primăria Sibiului

Noul președinte FDGR municipiul Sibiu: Funcția asta nu aduce de la sine statutul de candidat la Primăria Sibiului

Zeno Karl Pinter, ales la sfârșitul săptămânii în funcția de președinte al organizației municipale a FDGR susține că nu e vorba de o pregătire pentru o viitoare candidatură la alegerile locale din 2020. ”Poziția de președinte al organizației municipale al FDGR nu aduce de la sine statutul de candidat la funcția de primar al Sibiului. Așa cum știți, până acum președinte a fost domnul Hans Klein, deci nu se pune problema de așa ceva. Legat de o posibilă candidatură a mea nici nu poate fi vorba de așa ceva în acest moment. Aceste decizii se fac în interiorul Forumului, în cu totul alte împrejurări”, a declarat Pinter pentru Turnul Sfatului.

Legat de activitatea sa în fruntea FDGR Sibiu, Piner spune că va miza pe continuitate, însă crede că trebuie făcute și multe lucruri noi. ”În mandatul meu vreau să am și o latură de continuitate, dar îmi propun și alte lucruri noi. E mult prea devreme să intru în detalii cu privire la lucrurile concrete pe care mi se propun în acest mandat, încă nu știu nici măcar biroul în care îmi voi desfășura activitatea”, a glumit Pinter.

Organizația municipală a FDGR Sibiu are de vineri un nou președinte, după încheierea mandatului președintelui Hans Klein. Membrii Adunării Generale a FDGR mun. Sibiu au avut de ales din 12 propuneri. Dintre aceștia, doar nouă au fost alese în noul consiliu director. Președinte al organizației a fost ales prof. Zeno-Karl Pinter, iar primarul Sibiului, Astrid Fodor, a fost aleasă vicepreședinte.  Din consiliul director al FDGR mai fac parte: Hans-Georg Junesch, Gerold Hermann, Monika Hay, Gertrud Krech, Corina Bokor, Gerhard Guist și Wiegand Fleischer.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Raveca Artimon

Acum 6 ani

Sasii sa deie inapoi cladirile retrocedate ilegal ca nu sunt ale lor, sunt ale romanilor sibieni si ei le-a furat!!! In anul centenarului neamului romanesc sa luam inapoi de la straini ce e al nostru faurit cu sudoarea romanilor! Daca nu le convine sa mearga la ei in Germania ca nu ii mai tinem la noi aicia!
Raspunde

mamaliga

Acum 6 ani

t-en ma-ta, jigodie
Raspunde

Nicolae

Acum 6 ani

Șașii din FDGR sunt o gașcă de bătrâni care nu acceptă pe tinerii sași alături de ei.Un inginer sas din Selimbar a solicitat să intre în FDGR și nu a fost primit! Daniel are 35 de ani,caz concret,ce mai spuneți?
Raspunde

Alzara1918 !

Acum 6 ani

Succes ! Dacă a negat înseamnă că se pune problema unei schimbări la Primărie ( după cum anunța și dr Porr in urma cu o lună ) . In acest caz viitorul nominalizat ar trebui să preia in cel mult un an locul dnei Bikor pentru a înlesni preluarea responsabilităților . In absența unui candidat consistent FDGR riscă sa piardă nu doar Primăria ci și CL , o premiera după 20 de ani ! PSD are șanse nule in Sibiu ( chiar dacă pe liste ar fi Conclavul de la Roma ) , iar PNL are o consistentă nemulțumitoare ; se deschide astfel calea USR care prin Dl Barna poate fi o soluție rezonabilă dar îi lipsesc candidații CL ( actualii activiști nu au greutatea soecifică...depinde de ei să -și selecteze candidați responsabili ) . Probabil disputa va fi între FDGR și USR ceea ce este cât se poate de promițător !
Raspunde

K.Samuel

Acum 6 ani

Asta daca nu apare un alt candidat surpriza
Raspunde

Nicoleta din Dobarca

Acum 6 ani

...si biserica - cetate din DOBARCA .. cand o restaurati - domnilor de la FDGR ??
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus