Joi,
25.04.2024
Innorat
Acum
7°C

Turcan: ”un ultim apel la raţiune şi respectarea legii”

Turcan: ”un ultim apel la raţiune şi respectarea legii”

Președintele PNL Sibiu, Raluca Turcan, a criticat astăzi votul din Comisia specială privind modificările aduse Legii 304/2004 pentru organizarea judiciară, afirmând că astfel majoritatea PSD-ALDE-UDMR "decredibilizează Parlamentul, atacă Justiţia şi înjoseşte mii de magistraţi", informează Agerpres. "PSD-ALDE urgentează adoptarea Legilor Justiţiei. Graba cu care PSD-ALDE a reînceput astăzi, dis-de-dimineaţă, modificarea Legilor Justiţiei, declarate neconstituţionale de CCR ca urmare a sesizărilor PNL, ne arată că laţul se strânge din ce în ce mai tare. Pentru a mutila Legile Justiţiei sunt în stare să se trezească cu noaptea-n cap şi să stea la Parlament până târziu în noapte. (...) Prin votul de astăzi, majoritatea PSD-ALDE-UDMR decredibilizează Parlamentul, atacă Justiţia şi înjoseşte mii de magistraţi corecţi care lucrează în interesul României", a scris Turcan, luni, pe Facebook.

Ea a criticat faptul că nu a fost solicitat un punct de vedere Comisiei de la Veneţia în cazul modificărilor la Legile Justiţiei. "Dragnea şi Tăriceanu au îngropat solicitarea PNL de a aştepta un punct de vedere de la Comisia de la Veneţia şi de a relua dezbaterile reale, cu toţi actorii implicaţi, peste câteva săptămâni", a adăugat Turcan.

PNL face "un ultim apel la raţiune şi respectarea legii şi a angajamentelor luate de România pe plan internaţional (MCV)", a transmis liderul PNL. "Preocuparea exclusivă pentru ciuntirea rapidă a Legilor Justiţiei ne demonstrează cât se poate de clar că PSD şi ALDE au ajuns la guvernare pentru a-i apăra pe corupţi şi infractori", a susţinut Raluca Turcan.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

dancp2

Acum 6 ani

mincinoasa botosheneanka pupaza din nou blonda basista udrista PDL ista cu studii la Moscova(de aia o cistigat Putin?) afara din pnl sibiu kill bil al pnl
Raspunde

Coca Draxini

Acum 6 ani

apai tu Raluco ... am mai facut tu apeluri -- dar nu s-o pre auzit !! mai bine da-ti pace si hai sa bem un ceai bun !! :)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus