Vineri,
26.04.2024
Innorat
Acum
7°C

Sibian întors la vamă pentru că și-a abandonat familia

Sibian întors la vamă pentru că și-a abandonat familia

Un sibian a fost oprit la Vama Arad și trimis la închisoare după ce polițiștii de frontieră au constatat că fusese condamnat pentru abandonarea familiei.

Evenimentul a avut loc ieri, în jurul orei 04:00, la Punctul de Trecere a Frontierei Arad, unde ”s-a prezentat pentru a efectua formalităţile la frontieră cetăţeanul român Sorin C., în vârstă de 42 de ani, cu domiciliul în judeţul Sibiu”, spun reprezentanții ITPF Arad.

În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea infracţiunii de abandon familial, având de executat o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani.

Foto: Arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Habar nam de drept si nu mă intere.

Acum 6 ani

Vă rog din toată puterea sufletului meu, domnle ziarist , daca puteti sa ne indicati in ce carte despre legile din România ați gasit sintagma : abandon familial, că eu am citit toată noaptea am citit Codul Penal și nu am găsit decăt art. 378 care se numește ( se intitulează, se cheamă, ) abandonul de familie.... Sunt multi studenti la Drept care vor susține examene si nu ar fi corect să folosească denumirea din Cod, dacă dvs știți exact că denumirea corectă este cea folosită de dvs. Multumim.
Raspunde

prostul daca nu-i fudul...

Acum 6 ani

nici tu de gramatica, dar te dai "rotund"
Raspunde

Mire la Sitea

Acum 6 ani

...plini de OLTENI vere ! da las ca s buni ... ca au dintii stricati !! :)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus