Sâmbătă,
04.02.2023
Ceata
Acum
-2°C

Bode, avertisment pentru cei cu certificate de vaccinare false: Toți vor merge la pușcărie!

Bode, avertisment pentru cei cu certificate de vaccinare false: Toți vor merge la pușcărie!

Toți cei care vor mai încerca să obțină adeverințe de vaccinare sau certificate verzi false vor merge la închisoare, a avertizat, luni, ministrul interimar de interne, Lucian Bode.

Peste 800 de persoane sunt cercetate în prezent fie pentru că au folosit acte false care dovedesc vaccinarea, fie că au ajutat la emiterea acestora.

Lucian Bode îi avertizează pe cei care falsifică documente că vor fi aspru pedepsiți deoarece reprezintă un pericol pentru comunitate.

"Am văzut foarte mulți români, vorbim de sute, sunt mulți, care apelează la certificate de vaccinare false. Avem 362 de dosare penale, 850 de persoane cercetate pentru teste PCR false, pentru certificate și adeverințe de vaccinare false. Le transmit tuturor: toți vor merge la pușcărie", a declarat Lucian Bode, citat de digi24.ro

El crede că numărul infracțiunilor va fi în scădere după apariția primelor condamnări.

"Apetitul va scădea după ce vor fi primele condamnări", a spus Lucian Bode.

foto Politia Română

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

Radu

Acum 1 an

Prostii cat casa. Teoretic da, practic nu sunt controale deloc.
Raspunde

2cents

Acum 1 an

Interesant cum dosarul accidentului provocat de masina domnului Bode a fost clasat. Legea se aplica pentru catei nu pentru dulai, nu-i asa?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus