Vineri,
19.04.2024
Parțial Noros
Acum
3°C

Ziua în amiaza mare, rupt de beat la volan

Ziua în amiaza mare, rupt de beat la volan

Un șofer în vârstă de 37 de ani, din Dârlos, a fost prins la volan cu o alcoolemie de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ieri, 27 martie, în jurul orei 14,15, în  Mediaș, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus pe strada S. L. Roth de către un șofer în vârstă de 37 de ani, domiciliat în localitatea Dârlos, transmit reprezentanții IPJ Sibiu. La testarea alcoolscopică a bărbatului, rezultatul a fost de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal de crecetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Tot ieri și tot în Mediaș, în jurul orei 13,00, polițiștii au depistat o tânără în vârstă de 21 de ani, domiciliată în localitatea Copșa Mică, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mihai Eminescu având acest drept suspendat. Pe numele tinerei s-a întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute de articolul 335 aliniatul 2 din Codul Penal.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus