Joi,
25.04.2024
Innorat
Acum
7°C

Intervenție SMURD în Piața Mică. O tânără a căzut lângă Podul Minciunilor

Intervenție SMURD în Piața Mică. O tânără a căzut lângă Podul Minciunilor

Actualizare 2. „Am fost sesizați în jurul orei 7:30 despre faptul că o fată ar fi căzut în zona Podului Minciunilor, de pe pod pe partea carosabilă. La nivelul Poliției Municipiului Sibiu s-a deschis un dosal penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. La fața locului s-a constatat că este vorba despre o tânără din judetul Timiș. Aceasta a fost transportată la spital. Era singură în momentul producerii incidentului și urmează să se stabilească împrejurările în care s-a produs acest incident”, spune Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Actualizare.  Tânăra este internată la ortopedie, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, în stare bună.

Conform reprezentanților spitalului, tânăra de 24 de ani și opt luni din județul Timiș a fost internată cu fractură la coloană. În acest moment este stabilă și conștientă.

Știre inițială. O tânără de aproximativ 25 de ani a căzut în această dimineață, în jurul orei 07:30, de pe zidul din imediata vecinătate a Podului Minciunilor.

Persoanele care se aflau în Piața Mică și au văzut-o rănită s-au speriat că femeia ar fi căzut de pe Podul Minciunilor sau că o bucată de metal din pod s-ar fi desprins și a căzut pe ea. În plus, apelul la 112 anunța chiar că tânăra ar fi căzut de pe o scară de sub pod.

La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD, care au găsit-o pe femeie conștientă, însă rănită. Ea este suspectă de multiple fracturi de bazin și toracice.

”Ajunși la fața locului, paramedicii și medicul SMURD au găsit o tânără, în vârstă de aproximativ 25 de ani, conștienta, care a căzut de pe marginea rampei ce duce la Podul Minciunilor, de la o înălțime de aproape trei metri, la distanță de câțiva metri de Podul Minciunilor”, au explicat reprezentanții ISU Sibiu.
Echipajul SMURD a evaluat-o medical și acordat îngrijiri de urgență tinerei, care prezenta multimple traumatisme torace și de bazin, după care a transportat-o la UPU.

Neoficial, se pare că tânăra s-a apelcat prea mult peste balustradă și a căzut. De asemenea, există posibilitatea ca ea să fi fost în stare de ebrietate.

cazuta de pe pod

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Rafila Susai

Acum 6 ani

Eu cred ca facea un selfi pentru insta gram sau snepcet cum fac toti tinerii nedusi la biserica in ultimul timp. Daca a mai si tras la masea, pacatul e si mai mare! Sper sa nu fi si preacurvit, ar fi culmea!!!
Raspunde

dancp2

Acum 6 ani

asteptati rezultatele medicale a cazut,a fost impinsa,a baut(la 7,30????) dati stirea exact
Raspunde

pelegrinul fardulos

Acum 6 ani

internata la ortopedie ? cu fractura la COLOANA ? Ceva e ilogic aici !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus