Marţi,
24.05.2022
Acum
0°C

Un minor dispărut de acasă

Un minor dispărut de acasă

Actualizare, ora 19.35

Minorul a fost găsit în municipiul Sibiu, fără vătămări corporale și fără să fie victima vreunei infracțiuni.

Știrea inițială:

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu caută un minor de 11 ani care a plecat de la domiciliul său într-o direcție necunoscută. În 5 aprilie, o femeie a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu despre faptul că fiul său minor, TOMA IOAN MARIAN, în vârstă de 11 ani, a plecat în data de 4 aprilie a.c., în jurul orei 09,00, de la domiciliul său din localitatea Poplaca, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Semnalmente : înălţime 1,40 m; păr șaten, fir drept, tuns scurt, cărare pe partea stângă; ochi căprui; faţă ovală, ten alb; constituție slabă.

Nu prezintă semne particulare.

La data plecării, minorul purta geacă de culoare albastru, cu o dungă reflectorizantă în jurul bazinului, o pereche de pantaloni din material blue-jeans de culoare albastru, o pereche de adidași marca Puma de culoare verde și un rucsac de culoare albastru închis cu imprimeuri de culoare albastru deschis.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea minorului sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă - 112 sau la 116.000 - numărul unic european pentru sesizarea dispariţiilor de copii, ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus