Miercuri,
20.10.2021
Cer Senin
Acum
3°C

Alertă în Germania. Mai multe persoane au murit după ce un camion a intrat în mulțime

Alertă în Germania. Mai multe persoane au murit după ce un camion a intrat în mulțime

Actualizare 2. Bild anunță că este vorba despre patru morți (incluzând șoferul camionului care s-a sinucis) și 20 de persoane grav rănite.

Actualizare. Conform publicației Bild, șase persoane au suferit răni grave care le pun viețile în pericol.

Se pare că șoferul camionului ar fi intrat într-o terasă. Poliția cercetează camionul pentru a vedea dacă în interior se află materiale explozive. camion germania accidentFoto: bild.de

Știre inițială. Un camion a intrat într-un grup de pietoni în oraşul Munster din Germania, provocând moartea şi rănirea mai multor persoane, relatează Agerpres

Poliţia locală a informat că şoferul maşinii s-ar fi sinucis imediat după incident. Conform Reuters, 30 de persoane ar fi fost rănite în incidentul din Münster şi s-au înregistrat şi câţiva morţi.

„Situaţia este de aşa natură încât un atac nu poate fi exclus", a declarat o sursă din domeniul securităţii, potrivit Reuters.

Poliţia locală a scris pe Twitter că ofiţeri au fost trimişi la locul incidentului şi le-a cerut cetăţenilor să evite sau să părăsească centrul oraşului pentru ca salvatorii să poată acţiona mai rapid.
„În acest moment se desfăşoară o operaţiune de amploare în zona Kiepenkerl. Vă rugăm să o evitaţi. Sunt mai mulţi morţi şi răniţi. Acţionăm în acest moment. Vă rugăm să nu avansaţi speculaţii. Mai multe informaţii vor fi furnizate aici", a transmis poliţia din Munster.
Sursa: agerpres.ro

Foto: news.sky.com

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

gaius

Acum 3 ani

4 morti s 30 de raniti...
Raspunde

gaius

Acum 3 ani

si 30 de raniti....sorry
Raspunde

...

Acum 3 ani

Conform informatiilor, soferul era cetatean german, sub tratament pentru probleme psihice. Presa promoveaza stirile "senzationale" care produc idei bolnave !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus