Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Micile afaceri. Medic de meserie, fotograf de animale în timpul liber

Micile afaceri. Medic de meserie, fotograf de animale în timpul liber

Și-a schimbat orientarea în carieră de două ori, iar acum are un loc de muncă solicitant, care îi răpește o mare parte din viață. Totuși, găsește timp pentru marea sa pasiune – fotografia. Tudor Ghira a decis recent că plăcerea sa de a face poze merită să fie transformată în afacere și nu oricum – atenția sa se îndreaptă de multe ori către micii prieteni din casele sibienilor – animalele de companie.

La 35 de ani, Tudor Ghira este medic rezident pe medicină de familie la Sibiu. Înainte de asta a urmat cursurile Facultății de Inginerie, secția calculatoare, iar în timpul liber are o pasiune pe care abia recent a transformat-o în afacere – fotografia. Acest domeniu l-a atras întotdeauna, însă acum a decis că este momentul oportun să profite mai mult de pe urma lui. Ceea ce este inedit pentru Sibiu este faptul că nu face fotografii doar oamenilor, ci și animalelor de companie, despre care spune că sunt foarte simpatice și cooperante la ședințele foto.

„Nu e foarte veche afacerea. Am combinat două pasiuni ale mele și asta a ieșit. Am lucrat un an în Franța, am strâns bani, am absolvit un curs de fotografie din Sibiu. Pe de altă parte, animalele îmi plac foarte mult, așa că am reușit să combin într-un mod plăcut atât pasiunea pentru fotografie cât și dragostea pe care o port animalelor. Micuțele patrupede sunt foarte cooperante. Afacerea mea, Mozac Photography, nu se bazează doar pe fotografiile cu animale de companie, însă este un lucru pe care îl fac cu plăcere și care în alte țări prinde foarte bine”, spune Tudor.
micile afaceri fotograf animale (1) micile afaceri fotograf animale (5)

A început recent, așa că nu a avut prea mulți clienți cu blană. Totuși, Tudor știe deja exact cum să convingă animăluțele să stea frumos la poză.

„Deocamdată câini și pisici am avut. Nu am un studio profesional, așa că ne deplasăm la client cu toată aparatura. Animalele se simt mult mai bine în mediul lor, pe care îl cunosc, așa că este foarte bine că mergem acolo unde își petrec cel mai mult timp. Găsim un colț care arată frumos, care dă bine”
micile afaceri fotograf animale (2)

Tudor Ghira poate fi contactat pe pagina de facebook a afacerii sale, precum și la numărul de telefon 0757 013 707. Prețul unei sesiuni foto pentru animalul de companie este de 50 de lei, iar fotograful promite să ofere cele mai simpatice amintiri cu micul prieten al familiei.

Foto: facebook/ Mozac Photography

fotograf animale fotograf animale micile afaceri fotograf animale (3) micile afaceri fotograf animale (4)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Cozac Constantin

Acum 5 ani

Ce este mai frumos decât să îmbini plăcutul cu utilul. Felicitări tânărului doctor care a transformat un hobby într-o mică afacere. Îl cunosc personal şi sunt încredințat că va ajunge departe atât cu profesia de bază cât și cu pasiunea pentru fotografie. Încă o dată, felicitări!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus