Duminică,
14.07.2024
Cer Senin
Acum
35°C

Ce facem în weekend?

Ce facem în weekend?

Se anunță un final de săptămână cu temperaturi ridicate, activități în aer liber, dar și multă cultură. Zilele Muzicii Ușoare Românești și prezentarea unui nou spectacol marca Teatrul Național Radu Stanca sunt doar două dintre evenimentele culturale prezentate în acest weekend.

Vineri, 13 aprilie

Spectacolul Wanda se joacă în această seară de la ora 18:00, la Teatrul Gong, iar o oră mai târziu, Ziua Muzicii Ușoare Românești va face Sala Thalia să răsune. Adrian Daminescu, Dida Drǎgan, Luminiţa Anghel, Gabriel Cotabiţă, Monica Anghel și Florin Apostol vor susține concertele devenite deja tradiție la Sibiu, fiind susținuți pe scenă de talentații dansatori ai Teatrului de Balet Sibiu.

ziua muzicii usoare

Avanpremiera spectacolului Vedere de pe pod, în regia lui Eugen Jebeleanu, va avea loc în această seară de la ora 19:00, pe scena Teatrului Național Radu Stanca.

Club Troubadour găzduiește de la ora 21:00 una dintre cele mai iubite trupe de rock alternativ din Romania. Coma cântă în această seară, iar în deschidere vor concerta cei de la Suburbia 11. Prețul unui bilet este 30 de lei.

Sâmbătă, 14 aprilie

Copiii sunt așteptați din nou sâmbătă dimineața la atelierele de meșterilit de la Teatrul Gong, de la orele 10:00 și 12:00, iar între ele, de la ora 11:00 se joacă Muzicanții din Bremen, după Frații Grimm. Spectacolul va fi reluat la ora 18:00.

afis_muzicantii-din_bremen-270x242

Tot la ora 18:00, la Sala Transilvania, BC CSU Sibiu dispută partida împotriva celor de la BCM U FC Argeș Pitești.

Baletul preia scena Sălii Thalia. Dansatorii Teatrului de Balet Sibiu interpretează Paquita și Anotimpurile, de la ora 19:00. De la aceeași oră, la Teatrul Național Radu Stanca are loc premiera oficială a spectacolului Vedere de pe pod.

Sâmbătă seara, Loredana Groza & Agurida Band celebrează cinci ani de la deschiderea Cotton Pub, cu un concert aniversar. Mai multe informații despre concert pot fi găsite pe pagina oficială de facebook a evenimentului.

loredana concert

Duminică, 15 aprilie

De la ora 8:00, cei care au chef de o înviorare, sunt așteptați la Semimaratonul organizat în Rășinari. Alergătorii cu experiență se vor întrece într-un cros de alergare montană, copiii vor face puțină mișcare, iar gurmanzii vor avea garanția că la finish-line vor fi tratați cu un brunch tradițional.

În ultima zi de weekend, micuții se pot bucura de încă o punere în scenă a spectacolului Muzicanții din Bremen, de la ora 11:00, la Teatrul Gong.

La Sala Thalia se dansează din nou Paquita și Anotimpurile, de la ora 19:00, iar de la aceeași oră la Teatrul Național Radu Stanca se joacă Hedda Gabler, spectacol nerecomandat tinerilor sub 14 ani.

hedda gabler

Atrium găzduiește două ore mai târziu, de la 21:00, un concert marca InFusion Trio. Singura formaţie de looperi din Ungaria s-a bucurat de un succes fulminant în ultimii doi ani: susţinuţi în cadrul Programului Cseh Tamás şi-au scos primul album cu titlul Loop Me Up, care cuprinde compoziţii proprii, dar şi prelucrări de folclor, şi s-au numărat printre finalişti la Hungary’s Got Talent, respectiv la Supertalent din Germania.

Programul complet al filmelor de la Cinematograful Arta poate fi accesat aici.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

///...

Acum 6 ani

Protestam!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus