Miercuri,
28.10.2020
Ceata
Acum
4°C

Grevă de avertisment la aeroport

13 Aprilie 2018 14:08

Grevă de avertisment la aeroport

Actualizare. Contactați de reporterul Turnul Sfatului, reprezentanții Aeroportului Internațional Sibiu au declarat că vor face tot posibilul ca în ziua grevei întreaga activitate a aeroportului să se desfășoare în parametri normali.

„Având în vedere apariția în mass media a comunicatului de presă transmis de Sindicatul Liber Independent al Aeroportului Sibiu, confirmăm faptul că regia autonomă Aeroportul Internațional Sibiu a fost notificată astăzi, 13 Aprilie 2018, asupra deciziei sindicatului de declanșare a unei greve de avertisment cu încetarea activității la Aeroportul Internațional Sibiu, în data de 18 Aprilie 2018 în intervalul orar 11.30 – 13.30. Pe această cale, dorim să vă informăm că regia va depune toate eforturile necesare pentru a asigura desfășurarea activității aeroportuare în condiții de siguranță pe perioada desfășurării grevei de avertisment, cu un impact minimal”, se arată în răspunsul emis de AIS.
Știre inițială. Miercuri, 18 aprilie, timp de două ore, în intervalul 11.30 – 13.30 personalul Aeroportului Sibiu intră în grevă de avertisment. Angajații care nu participă la grevă își vor continua activitatea, iar angajații aflați în grevă se vor abține de la orice acțiune de natură să împiedice continuarea activității de către cei care nu participă la grevă, a anunțat printr-un comunicat de presă Sindicatul Liber Independent al Aeroportului Sibiu.

Pe această cale, dorim să vă informăm că regia va depune toate eforturile necesare pentru a asigura desfășurarea activității aeroportuare în condiții de siguranță pe perioada desfășurării grevei de avertisment, cu un impact minimal.

Viceliderul sindical Claudiu Solomon spune că din sindicat fac parte 125 din totalul de 160 de oameni care fac parte din personalul aeroportului. ”Greva va fi cu încetarea lucrului. Legat de zboruri anulate sau alte probleme de acest gen, nu am cunoștințe, deoarece nu e în sarcina noastră, este în atribuția conducerii autonome să vă dea aceste amănunte”, susține Claudiu Solomon. Protestul se referă la aspecte din contractul colectiv de muncă ce urmează să se semneze în angajator și angajați.

În acest interval orar, 11.30 – 13.30 , se vor afla în derulare mai multe zboruri: Munchen – Sibiu și Sibiu – Munchen,  Stuttgart – Sibiu, Dortmund – Sibiu, Sibiu – Nurnberg și Viena – Sibiu.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus