Marţi,
16.04.2024
Cer Senin
Acum
15°C

VIDEO-Un jucător de la FC Hermannstadt a ajuns celebru în toată lumea

VIDEO-Un jucător de la FC Hermannstadt a ajuns celebru în toată lumea

Modul în care fotbalistul lui FC Hermannstadt, Ștefan Blănaru, a ales să se bucure după golul marcat în weekend a ajuns viral în lume.

În meciul cu Luceafărul Oradea Blănaru a marcat golul de 3 la 0 și imediat după a fugit în tribune, unde i-a aplaudat pe colegii lui ca un suporter.

Gestul a fost preluat de publicații sportive din întreaga lume, inclusiv trusturi gigant, precum Sky Sports.

"Este cea mai tare reacție din istorie", au titrat argentinienii de la Toda Pasion.
"Ștefan nu s-a îmbrățișat cu niciun coleg, a mers direct în tribune, unde a început să se aplaude. El a primit cartonașul galben pentru acest gest", a mai scris sursa citată. Și cei de la Tyc Sports consideră că reușita lui Blănaru merită un loc in istoria fotbalului, imaginile fiind unice.

În schimb, italienii de la Sky Sports scriu că Blănaru merită cu siguranță titlul de "sărbătoarea anului in fotbal". Și alte publicații din întreaga lume au preluat imaginile cu bucuria lui Ștefan Blănaru.

FC Hermannstadt a câștigat cu 4 la 0 meciul cu luceafărul Oradea și este foarte aproape de promovarea în Liga I.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

coniac-canoe

Acum 6 ani

Mai tare era dacă fugea la Silva să bea o bere!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus