Sâmbătă,
04.07.2020
Ploi Scurte
Acum
16°C

Spitalul de Pediatrie Sibiu, decorat de Președintele României

17 Aprilie 2018 17:16

Spitalul de Pediatrie Sibiu, decorat de Președintele României

Spitalul de Pediatrie din Sibiu a fost distins cu Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Ofițer, pentru întreaga activitate. Distincția a fost înmânată de Klaus Iohannis, președintele României decorând mai multe spitale cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății, în semn de apreciere a întregii activități de asistență medicală, precum și pentru rezultatele obținute în perfecționarea actului medical.

Distincția prezidențială a fost acceptată de managerul Spitalului de Pediatrie Sibiu, Vasile Banciu.

„Sunteți exemple de profesionalism, responsabilitate, dăruire şi efort continuu în slujba unei cauze nobile, aceea de a avea grijă de sănătatea noastră, a tuturor. Am certitudinea că veți contribui la acea schimbare a sistemului medical românesc pe care ne-o dorim cu toții”, a spus președintele.
Totodată, Klaus Iohannis a vorbit în discursul său și de viitorul sistemului medical românesc.
„Când vorbim despre viitor, vorbim despre tineri medici, cărora le revine datoria de a duce mai departe numele predecesorilor lor și reputația spitalelor în care s-au format, dar şi despre proiectele şi obiectivele pe care ni le-am asumat în plan extern. Viitorul înseamnă acces universal la actul medical și un nou concept bazat pe prevenție, medicină personalizată, inovare și sustenabilitate. Pentru atingerea acestor obiective, este nevoie rapid de măsuri concrete pentru a rezolva problemele cronice ale sistemului sanitar românesc”

Sursa video: youtube/Administratia Prezidentiala

 

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Social
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Baronul

Acum 2 ani

...nu se stie niciodata - cu astia de la NEBUNI e bine sa ai legaturi bune ... si o fi zis dom Johannis
Raspunde

UN SIBIAN

Acum 2 ani

Nu e rusinoasa decizia Presedintelui ! e rusinos ca nu stiti voi sa apreciati locatia si profesionalismul medicilor care va trateaza ! V -AS INVITA IN ALTE SPITALE CA SA COMPARATI SI APOI SA APRECIATI SI SA VA BUCURATI CA AVETI LA INDEMANA ASA CEVA ! HABAR NU AVETI CUM E IN ALTE PARTI ! IAR IN SPITALELE VESTICE NU E CU NIMIC MAI BINE! DOAR VOI CREDETI ASTA ! AR TREBUI SA AVETI EXPERIENTE SI AFARA SA VA CONVINGETI ! CU RESPECT, UN SIBIAN !
Raspunde

de la sibieni

Acum 2 ani

Rusinoasa decizia Presedintelui, nu acorzi medalii sau decoratii unei conduceri mediocre, chiar diletante care nu a facut altceva decat sa distruga ceea ce s-a realizat in spital cu multa truda in anii care au trecut ! Zace nefolosit un centru de cercetare de prim rang, cu dotare exceptionala in care singura activitate notabila este stersul prafului de pe RMN-uri ecografe...etc.
Raspunde

Vecina

Acum 2 ani

Mda nu cred ca este cazul sa fie premiat cu atita măreție de președintele țării pina la urma este același spital mediocru de 100 de ani unde sint performanțele ?
Raspunde

sibian100%

Acum 2 ani

S-a trezit Johannis sa mai spele din mizeriile care s-au intamplat in ultimul timp la Pediatrie Sibiu.Un spital cu cadre mediocre ,puse pe imbogatire rapidă.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus