Vineri,
07.05.2021
Innorat
Acum
18°C

Băut și fără permis, a fugit de poliție prin oraș. L-au găsit dimineața, la muncă

Băut și fără permis, a fugit de poliție prin oraș. L-au găsit dimineața, la muncă

Un tânăr de 24 de ani, băut și fără permis, a fugit azi-noapte de polițiști după ce i s-a solicitat să tragă pe dreapta și a refuzat. Echipajul l-a urmărit pe șofer până pe un câmp, unde a reușit să scape. L-au găsit însă azi-dimineață, la locul de muncă.

Un echipaj al Poliției Sibiu a urmărit azi-noapte un autoturism până în zona cartierului Avantgarden, unde șoferul s-a făcut nevăzut. Totul s-a întâmplat după ce polițiștii i-au făcut semn să oprească iar șoferul a refuzat.

„De dimineață, în jurul orei 4:30, echipajul de poliție a efectuat semnal de oprire unui autoturism care circula pe bulevardul Mihai Viteazu, în zona Șelimbăr. Conducătorul auto și-a continuat deplasarea pe o distanță de aproximativ un km, urmărit de echipajul de poliție. Undeva într-o zonă în câmp a abandonat mașina împreună cu cei doi pasageri și au fugit toți trei. Pasagerii au fost prinși imediat de către polițiști. Este vorba de doi bărbați de 24 și 16 ani, din Chirpăr și Miercurea Sibiului”, spune Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.
Șoferul autoturismului a fost găsit deabia după câteva ore, la locul de muncă. La ora 8:00, când a fost identificat de polițiști, bărbatul încă avea alcool în sânge.
„În jurul orei 8:00 a fost identificat și conducătorul auto. A fost depistat în municipiul Sibiu, la locul de muncă. Este vorba de un bărbat în vârstă de 24 de ani cu domiciliul stabil în județul Iași, fără forme legale în municipiul Sibiu. tânărul nu deține permis de conducere, iar la testarea alcoolscopică din momentul depistării lui, a rezultat o concentrație de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat”, arată aceeași sursă.
Bărbatul este cercetat penal pentru conducere sub influența alcoolului și fără permis.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Sibian Adevarat

Acum 3 ani

Asa domnule, vin moldovenii fara cultura si civilizatie si distrug frumusetea burg-ului nostru modern si conectat la valorile europene
Raspunde

Alexandru S

Acum 3 ani

Sibian fara nume.
Raspunde

Sibian Adevarat

Acum 3 ani

si aia 2 sibieni nu va fac de ras nu?
Raspunde

Alexandru S

Acum 3 ani

De cand moldovenii sunt fara cultura si civilizatie? Uiti orasul Iasi care aduce si acum cultura tarii!? Uiti de Cantemir, Dosoftei,Stefan, Eminescu , Creanga ? Uiti ca noi am facut unirea? Uiti de Cuza si de prima Universitate! Uiti de cel mai frumos teatru! Uiti de cea mai frumoasa biblioteca universitara! Uiti de grădină botanica,prima.Uiti de doine si de Sadoveanu! Peste tot sunt lepre de oameni.Unul din ei esti tu!? Moldovean din Iasi de 10 ani in Sibiu.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus