Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

1,5 milioane de lei, fără TVA. Sediul Ambulanței, scos la licitație

1,5 milioane de lei, fără TVA. Sediul Ambulanței, scos la licitație

Autoritățile județene au lansat o procedură de achiziție publică pentru lucrări de reparații capitale la sediul Serviciului public de Ambulanță.

Valoarea lucrărilor de reparații capitale, inclusiv a amenajărilor interioare, este estimată la 1.543.200 de lei, fără TVA, termenul de depunere a ofertelor de către constructorii interesați fiind stabili pentru ziua de 15 mai 2018. “Durata pentru finalizarea proiectării și execuției lucrărilor este de șase luni de la data semnării contractului, ceea ce înseamnă că până la sfârșitul acestui an colectivul Ambulanței Sibiu își va desfășura activitatea în condiții mult mai bune. Lucrările constau în izolarea termică a clădiri, reabilitarea încăperilor de birouri și a atelierului mecanic, reabilitarea rețelelor de apă, canal, energie electrică și energie termică“, se arată într-un comunicat al CJ Sibiu, remis redacției Turnul Sfatului.

sediu ambulanta sibiu 2

Sursa foto: CJ Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

reporter voluntar

Acum 5 ani

1,5 milioane de lei, fără TVA. Sediul Ambulanței, scos la licitație. Am citit titlul, am fugit la banca si am scos banii sa cumpar cladirea. Acasa am citit si restul articolului. Stupoare, Nu se vinde cladirea, e vorba de altceva. Domnu ziarist, imi platiti dvs pierderile din dobanzi ? Sau preferati sa va publicati diploma de BAC ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus