Joi,
18.04.2024
Parțial Noros
Acum
5°C

Un sac de medalii pentru tinerii gimnaști de la CSȘ Sibiu

Un sac de medalii pentru tinerii gimnaști de la CSȘ Sibiu

Juniorii de la Clubul Sportiv Școlar Sibiu s-au întors cu zeci de locuri unu, doi și trei de la Campionatul Național al Cluburilor Sportive Școlare, ce s-a desfășurat la Buzău, în perioada 19-22 aprilie.

Echipa de juniori 2, nivel 4 a obținut prima poziție la echipe, surclasând CSȘ Bistrița și CSȘ Sibiu 2. La aceeași grupă, pe aparate au obținut locul întâi la cal Darius Negoescu și Marcus Macarei, locurile doi și trei la inele Gabriel Tonca și Andrei Șoată, respectiv Darius Negoescu. La sărituri locurile unu și doi au fost ocupate de sibienii Gabriel Tonca și Marcus Macarei, iar la paralele competiția a fost câștigată de sibianul Andrei Șoaită. Același Andrei Șoaită a obținut locul doi la bară, în timp ce colegul său de la CSȘ Sibiu, Nicolae Bera a obținut locul trei.

De asemenea, la individual compus, gimnaștii sibieni din această grupă au câștigat locurile 2,3,4 și 5: Andrei Șoată, Marcus Macarei, Darius Negoescu și Gabriel Tonca.

Rezultate bune s-au obținut și la juniori 3, nivelul 1. Alexandru Blidaru a luat locul trei la sol și locul întâi la cal, Sebastian Torcică a obținut locul întâi la sărituri și locul trei la cal. Juniorii 3, nivelul 1 au obținut la echipe locul doi, după CSȘ Lugoj.

La juniori 3, nivelul 2, Robert Dumitrescu de la CSȘ Sibiu a obținut primul loc la paralele și locul doi la sol și bară. La echipe, sportivii de la CSȘ Sibiu au obținut locul doi.

Toate rezultatele de la Campionatul Național al Cluburilor Sportive Școlare pot fi văzute aici.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

mr.titusu

Acum 5 ani

Bravo! Succes pe viitor tinerilor sportivi
Raspunde

Moldovan Veronica

Acum 5 ani

Ati omis sa nominalizati un sportiv. Moldovan Sergiu de la juniri 2 nivel 3, a obtinut locul 2 la cal. Multumesc
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus