Duminică,
25.09.2022
Cer Senin
Acum
5°C

BC CSU Sibiu dobândește prima victorie din play-off, acasă

BC CSU Sibiu dobândește prima victorie din play-off, acasă

Vulturii au făcut o figură frumoasă în această seară, la Sala Transilvania, în primul meci al play-off-ului. BC CSU Sibiu a reușit o victorie la o diferență de 13 puncte de adversari.

Meci frumos în această seară la Sibiu, galben-albaștrii părând să se fi trezit după ultimul meci cu U BT Cluj. În fața noilor adversari, SCM U Craiova, sibienii au reușit să se mențină în avantaj, cu toate că oaspeții au luptat din greu. După un început entuziasmant, cu cinci puncte înscrise din primele minute de CSU Sibiu, craiovenii au reușit să prindă un pic de avantaj. Nu prea mult însă, pentru că sibienii au venit rapid din urmă și i-au făcut pe oaspeți să lupte până în ultimele minute. Meciul s-a încheiat însă categoric în favoarea vulturilor, la scorul de 86-73.

„A fost un meci greu, așa cum ne așteptam. Au pus foarte multă presiune în apărare în prima repriză. Noi a trebuit să recurgem la un joc cu o echipă mică de această dată ca să fim cu aceeași viteză și în atac și în apărare, comparabil cu Craiova. Din păcate, am reușit doar în repriza a doua să ne folosim și pivoții și avantajul sub coș. Mă bucur că băieții și-au revenit puțin, au avut o atitudine potrivită pentru play-off și sper să reușim să facem meciul următor mult mai bun decât acesta. Nu avem voie să ne relaxăm, pentru că SCM U Craiova cu jucătorii pe care îi are poate oricând să revină”, spune Dan Fleșeriu, antrenorul principal al BC CSU Sibiu.
Pentru BC CSU Sibiu au marcat Tyler Laser 23 puncte, Monyea Pratt 16 puncte, Marcel Davis 11 puncte, Lawrence Kinnard 10 puncte, Radu Paliciuc 8 puncte și Chris Cooper 6 puncte.

Următorul meci împotriva SCM U Craiova se va juca vineri, de la ora 19:00, tot la Sala Transilvania.

csu craiova (5) csu craiova (4) csu craiova (3) csu craiova (2) csu craiova (1)

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus