Luni,
29.11.2021
Innorat
Acum
5°C

Peste 13.000 de turiști au vizitat Muzeul ASTRA, în minivacanța de 1 mai

Peste 13.000 de turiști au vizitat Muzeul ASTRA, în minivacanța de 1 mai

În minivacanța de 1 mai, Muzeul ASTRA a înregistrat 13.471 vizitatori. În cele câteva zile libere, în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului au avut loc mai multe ateliere interactive – atelier împletit paie, pictat pe lemn, confecționat opinci, prelucrare lemn, țesut la gherghef, confecționat găitane și șiță, olărit și grădinărit.

De asemenea, în minivacanța de 1 mai a fost deschisă o cafetărie în Pavilionul Muzeal Multicultural, iar producătorii tradiționali au revenit la Târgul de țară în premieră pentru acest an. Vizitatorii au putut gusta și cumpăra preparate tradiționale ca brânza de vaci, hencleș, zacuscă, dulcețuri și plăcinte de mai multe feluri.

Reprezentanții muzeului le reamintesc doritorilor că programul Galeriilor de Artă Populară din Pavilionul Muzeal Cultural (intrarea principală în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului) va fi de azi până duminică, între orele 10 și 18. De asemenea, Galeriile de Artă Populară din Casa Artelor (Piața Mică, nr. 21) vor fi deschise până sâmbătă, între orele 10 și 18.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus