Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

CNAIR a lansat licitația pentru modernizarea Transfăgărășanului

CNAIR a lansat licitația pentru modernizarea Transfăgărășanului

CNAIR a demarat o licitaţie privind modernizarea celui mai frumos drum din România, pentru menţinerea acestuia deschis tot anul.

Potrivit unui anunţ publicat pe SEAP, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a iniţiat o licitaţie privind elaborarea unui studiu de fezabilitate şi proiect tehnic privind reabilitarea / modernizarea DN 7C km 44+000 - km 117+000+Transfăgărăşan. Valoarea estimată a contractului pentru studiul de fezabilitate şi proiectul tehnic privind reabilitarea Transfăgăraşanului este de circa 5 milioane lei, fără TVA, durata acestuia este de 26 de luni. Se va organiza licitaţie deschisă, criteriul de atribuire fiind cel mai bun raport calitate-preţ, scrie Capital.ro.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 2 iulie, iar data limită de evaluare a ofertelor 28 decembrie.

În perioada 2015-2016, fosta conducere a Companiei de Drumuri anunţa intenţia menţinerii Transfăgăraşanului deschis tot anul.

Echipa din spatele emisiunii „Top Gear”, una dintre cele mai bine cotate pe segmentul auto, a catalogat Transfăgărăşanul ca cel mai frumos drum din lume.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Dinu

Acum 5 ani

Cum expertii CNAIR au terminat autostrada Sibiu-Pitesti inainte de sarbatorirea BIcentenarului, se pot ocupa linistiti si de Transfagarasan. MUltumEsc PSD!
Raspunde

Elefterie Ciorogar

Acum 5 ani

Calea lui Traian din Valcea e mult mai frumoasa decat panta aia sinistra de pe munte!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus