Marţi,
28.09.2021
Innorat
Acum
14°C

Ziua Europei, celebrată la Sala Thalia. Adrian Nour concertează la Sibiu

Ziua Europei, celebrată la Sala Thalia. Adrian Nour concertează la Sibiu

Sibiul găzduiește, pentru cel de-al treilea an consecutiv, seria de concerte „Anotimpuri” organizată de Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România.

Patru concerte-eveniment menite să surprindă muzical publicul sibian vor avea loc în fiecare sezon și în 2018, culminând cu evenimentul mult așteptat din 31 decembrie, „Concertul de Anul Nou de la Sibiu”. Evenimentele vor avea loc la Sala Thalia a Filarmonicii de Stat Sibiu, iar gazdă va fi anul acesta Geanina Iacob, realizatoare TV.

Primul concert – „Primăvara” – va avea loc la Sala Thalia, miercuri, 9 mai, de Ziua Europei, de la ora 19:00, și va fi susținut de cunoscutul actor și solist jazz Adrian Nour, alături de band-ul său. Cel de-al doilea concert – Vara – va fi o premieră în România prin concertul extraordinar susținut de London Schools Symphony Orchestra, programat pe 30 iulie.

Concertul din 9 mai, „Europe: Jazz On”, va cuprinde standarde jazz create de compozitori europeni și, în oglindă, piese celebre de peste ocean reinterpretate în manieră proprie, în stilul caracteristic Adrian Nour. Alături de Adrian Nour (voce, step), vor urca pe scenă Ciprian Pop (chitară), Alex Borșan (clape), Michael Acker (bas) și Ovidiu „Chico” Cristian (percuție).

Seara se va încheia cu o invitație la degustare de vinuri oferită de Villa Vinea, producători transilvăneni cu o bogată experiență italiană.

Prețul biletului este 20 de lei și poate fi achiziționat prin www.entertix.ro și www.myticket.ro

Următoarele evenimente din seria „Anotimpuri 3”:

VARA: 30 iulie - Concert extraordinar London Schools Symphony Orchestra (LSSO). Dirijor: Peter Ash. În program: Enescu, Bernstein, Bartok. Un eveniment parte din Festivalul ICon Arts 2018.

TOAMNA: 24 octombrie – Concert jazz Peter Sarik Trio x Bartok

IARNA: 31 decembrie: „Poveste de Iarnă”, Orchestra ICon Arts alături de Răzvan Suma și Analia Selis

 

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus