Joi,
25.04.2024
Parțial Noros
Acum
7°C

ACTUALIZARE Fetița de 8 ani lovită de mașină a murit

ACTUALIZARE Fetița de 8 ani lovită de mașină a murit

Actualizare 3. Potrivit reprezentanților Spitalului de Pediatrie, fetița a ajuns la spital în jurul orei 14:30, cu numeroase traumatisme. În ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de medicii din urgență, două ore mai târziu, micuța a decedat.

„Fetița a fost adusă la CPU la ora 14:22, cu un politraumatism prin accident rutier. La momentul sosirii la urgență fetița era în șoc traumatic. S-a constatat traumatism cranio-cerebral deschis, traumatism toracic cu leziuni ale vaselor mari, traumatism abdominal cu ruptură splenică, traumatism pelvin cu fractură de bazin, traumatism complex la nivelul membrului superior și celui inferior prin strivire. S-au inițiat toate investigațiile și terapia specifică, însă în timpul acestora pacienta a prezentat stop cardio-respirator. S-au inițiat manevrele de resuscitare, însă fără răspuns. Decesul a fost declarat la 16:30”, spune Ioana Mătăcuță, purtător de cuvânt al Spitalului de Pediatrie Sibiu.
Actualizare 2. Fetița în vârstă de 8 ani, lovită de un autoturism  a decedat în urma leziunilor suferite, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

Actualizare. Reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță Sibiu spun că la fața locului s-au deplasat două ambulanțe. Fetița se afla în comă la sosirea medicilor.

Din primele informații se pare că fetița are un traumatism cranio-cerebral și fracturi. De asemenea, medicii spun că fetița ar avea 6 ani.

Știre inițială:

O fetiță de numai 8 ani, se află în stare gravă la spital, după ce a fost lovită pe strada Lungă din Cisnădie de un șofer de 19 ani.

Evenimentul a avut loc în urmă cu câteva minute pe strada Lungă din Cisnădie. Din primele informații oferite de polițiștii ajunși la fața locului se pare că șoferul conducea regulamentar, iar fetița a fost acroșată după ce a ajuns pe partea carosabilă.

Minora a fost transportată în stare gravă la spital, fiind inconștientă.

Traficul în zonă nu este afectat.

Vom reveni cu amănunte!

Foto: Arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus